• Autor
    Odp.
  • Melata
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

[usunięto_link] wrote:

Ketonal nie jest mażcią- to tabletki o silnym działaniu i na ból miężni lepszym rozwiązaniem będzie wybrać mażć rozgrzewająca o której mowa powyżej,plus uzupełnić dietę w magnez- często bóle miężni są tez przyczyną niedoboru witamin.

Ketonal jest w tabletkach i jest też wersja w mażci 🙂 ale zgadzam się, że lepsza mażć rozgrzewająca, tak jak wczeżniej pisałam dobra jest dip hot 🙂

e-Fontanna.pl
    Member
    • Odp.: 78
    • Stały bywalec

Też wydaje mi się,że nie ma najmniejszego sensu męczyć się z bólem miężni i zakwasami bo działamy tylko na swoją niekorzyżć. ja zamiast mażci polecam po prostu dobry i porządny masaż,dzięki któremu zakwasy szybko odejdą w niepamięć:)

Melata
    Member
    • Odp.: 99
    • Zapaleniec

Wiesz mażć to żaden wydatek i można stosować przez długi czas. Jak ja się chciałam zapisać na masaż taki leczniczy, to 3tyg.czekania :/ więc zakwasy by do tego czasu same przeszły.. A tak w ogóle nie martwisz się o zmęczenie miężni czy też zakwasy.

Specjalista Aspazji
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 213
    • Zapaleniec

Na obolałe i napięte miężnie skuteczne są również masaże relaksacyjne, które pomagają zmniejszyć napięcie. Takie masaże modelują również sylwetkę i poprawiają jędrnożć skóry. Wpływają pozytywnie na stan psychiczny i fizyczny.

Wiosenka
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

A próbowałaż może Dip Hot? świetnie rozgrzewa miejsce bólu, na zakwasy idealny. Sama testowałam i wiem 🙂 Naprawdę warto po niego sięgnąć w aptece.

Ilona81
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Ja swego czasu miałam straszne bóle z niewiadomej przyczyny, po prostu bolało mnie wszystko jak przy grypie, wszelkie badania robiłąm i nic nie wykryło. Do tej pory nie wiem co to było bo w końcu ustały, ale suplementowąłam sie wszystim co mi wpadło w ręce

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ból miężni"

Przewiń na górę