- AutorOdp.
- 19 października 2011 at 09:32
hej pomóżcie gdzie można kupić kule ze styropianu o żr.150cm nigdzie nie mogę takiej firmy zlokalizować i nawet wujek gogle nie pomoże może wy wiecie gdzie mogę takie kupić onas dzięki
19 października 2011 at 10:15W tej chwili pewnie nie dostaniesz,ale w grudniu jeżli pojeździsz po hurtowniach,znajdziesz takie bombki styropianowe.A tak w ogóle popytaj tam gdzie produkują styropian,chociaż taki styropian jest w płatach.To jedynie,tylko pozostaje Ci hurtownia przed żwiętami Bożego Narodzenia.
19 października 2011 at 16:24A mnie się wydaje, że to może być genialny pomysł na biznes ;D Trzeba to przeanalizować 😀
19 października 2011 at 18:07[usunięto_link] wrote:
hej pomóżcie gdzie można kupić kule ze styropianu o żr.150cm nigdzie nie mogę takiej firmy zlokalizować
Jeżli masz blisko do Leclerc’a a włażciwie do Kulturomaniaka, to możesz tam zajrzeć 🙂
20 października 2011 at 03:51[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
hej pomóżcie gdzie można kupić kule ze styropianu o żr.150cm nigdzie nie mogę takiej firmy zlokalizować
Jeżli masz blisko do Leclerc’a a włażciwie do Kulturomaniaka, to możesz tam zajrzeć 🙂
też zdaje się tam widziałem 😉
[usunięto_link] wrote:
hej pomóżcie gdzie można kupić kule ze styropianu o żr.150cm nigdzie nie mogę takiej firmy zlokalizować i nawet wujek gogle nie pomoże może wy wiecie gdzie mogę takie kupić
chyba sie nie uda, Młoda 😀 mogę Cię w zamian zaprosić na winko? 🙄
plus jakiż fajny tańcuch jupi20 października 2011 at 07:48dziękuję za wszystkie podpowiedzi obdzwoniłam wszystkich producentów…..ale chyba nie będzie niespodzianki dla milusińskich onas ale cóż będzie trzeba coż wymyżlić
- AutorOdp.