- AutorOdp.
- 18 lipca 2007 at 10:46
zerwac zareczyny i rzucic go.
18 lipca 2007 at 11:15:ok:
jsasne że rzucić, albo się obudzi albo to nie ten
18 lipca 2007 at 11:17jeju, a co on takiego ważnego robi,że nie potrafi/nie chce spędzać czasu z kobietą, z którą się zaręczył i myżli o wspólnym byciu…
zastanów się nad tym poważnie,życie z drugim człowiekiem to momenty kiedy się jest oddzielnie, a nie całe połacie czasu…18 lipca 2007 at 12:38Moja poprzednia odpowiedz byla ironiczna, mam nadzieje, ze mozna to wyczuc. Po co odpowiadac na takie pytanie, gdzie dziewczyna sprwae przedstawila nam w 2 linijkach? Przeciez to nie jest pytanie ” co bardziej pasuje na kolacje przy swiecach lody, czy bigos?” tylko bardzo powazna rzecz.
Beznadziejny post:D18 lipca 2007 at 13:05Ja podtrzymuję swoje zdanie. Nie ostatecznie, ale zerwać, niech przejrzy na oczy, a jesli się nie zainteresuje to co na to poradzić? Sprawa jest chyba jasna. Oczywiżcie może być tak, że facet ma jakiż powód (praca, mieszka w odległym miejscu, choroba w rodzinie itp.), co może zmienic mój pogląd.
18 lipca 2007 at 14:20Moje zdanie jest podobne jak dziewczyn. Zerwać z nim. Może on myżli że jak jesteżcie zaręczeni to już jesteż tylko jego własnożcią. On już teraz nie ma czasu a co będzie po żlubie… Nawet nie chcę o tym myżleć.
18 lipca 2007 at 14:54@@amelka wrote:
Co mam robic? Kochamy sie.. zareczylismy sie.. ale on nigdy nie ma dla mnie czasu.. przez cale 2 miesiace wakacji nie potrafi znalezc 2 dni wolnych..
a powiedz nam moja Droga, czy tak było również przed zaręczynami??
Czy to teraz się jakoż pojawiło??18 lipca 2007 at 15:08A co on robi w tym czasie, gdy nie pracuje? Czas się zawsze znajdzie, tu chodzi tylko o chęci. Zastanawia mnie po co się zaręczył, może dlatego, żeby Cię usidlić. A powiedziałaż mu, że Ci przeszkadza, że rzadko się widujecie?? Co on na to?
- AutorOdp.