- AutorOdp.
- 2 sierpnia 2008 at 15:58
Witam. Mam pytanie bo juz sie wkurzam… Robilam juz 2 krotnie test ciazowy i w ciazy nie ejstem a okresu dalej nie mam! Niedlugo minie 3 tydzien spoznienienia…Czy ktoras z Was cos takiego miala? Mozliwe,ze to przez stres a bylo jego sporo… Prosze o odpowiedz.
2 sierpnia 2008 at 16:06Mi sie kiedys tez spoznil oponad 3 tyg. Stres to moze byc powod. U mnie akurat wtedy chodzilo o odchudzanie. Jak w najblizszym czasie nie dostaniesz to tylko ginekolog Ci odpowie co i jak. Ale grunt ze to nie dzieciak 😉
4 sierpnia 2008 at 13:41Bylam juz kiedys w podobnej sytuacji.W ciagu roku dwa razy nie mialam okresu przez ok.3 miesiace ! Mimo tego , ze bylam w 99% pewna , ze ciaza jest niemozliwa , dwukrotnie zrobilam test , ktory wyszedl negatywnie.Pozniej bylo normalnie.Moze warto odwiedzic ginehkologa ?
4 sierpnia 2008 at 20:43ja bym sie do lekarza wybrała po prostu..
4 sierpnia 2008 at 21:09Niewykluczone,że to z powodu stresu,ale najlepiej będzie jak pójdziesz do lekarza.Lepiej wiedziec co i jak z fachowego źródła 🙂
5 sierpnia 2008 at 08:08tigrkaa moze przesunela Ci sie owulacja? Obserwujesz swoj cykl ?
@ wystepuje ok.14 dni po ow.Moze tez byc tak , ze pecherzyk ulega zanikowi przed osiagnieciem szczytu dojrzalosci i dopiero po kilku dniach dochodzi do definitywnej dojrzalosci innego pecherzyka.Stad to opoznienie.6 sierpnia 2008 at 10:27Może to być również wina pogody,wyjazdu czy stresu. Raz w okresie dużych upałów nie miałam okresu przez ponad miesiąc.Potem krwawiłam 2 razy w krótkim odstępie czasu.
7 sierpnia 2008 at 10:36Tigerka, nie schudłaż ostatnio?
7 sierpnia 2008 at 10:39Bylam u gina. i biore tabletki na L jakos zapomnialam nazwe;p Miejmy nadzieje,ze pojawi sie w koncu okres .Dzieki dziewczynki za posty 😀
Pozdrawiam 😉
7 sierpnia 2008 at 12:52[usunięto_link] wrote:
Bylam u gina. i biore tabletki na L jakos zapomnialam nazwe;p Miejmy nadzieje,ze pojawi sie w koncu okres .Dzieki dziewczynki za posty 😀
Pozdrawiam 😉
bierzesz zapewne luteine 🙂
7 sierpnia 2008 at 15:32A no wlasnie! 😆 Luteina 😀 Ah to przez ten upal na dworze ;p 🙂
14 sierpnia 2008 at 06:52No i teraz to sie stresuje na maxa bo nie wie co ze mna sie dzieje… Bralam 5 dni rano i wieczorem ta cala Luteine tak jak gin. kazal,i tydzien czekac mam i d*** okresu brak!Humory mam takie zmienne,ze raz sie wsciekam bez pwoodu ,raz rycze jak jakas histeryczka no oszalec mozna:/ do tego na gebie jakies cos ala tradzik wiec czeka mnie dermatolog…zajebiscie… Czy moze mi ktos pomoc?Moze miala ktoras z Was tez takie jazdy? Przypominam,ze moj ostatni okres byl 16 czerwca! W ciazy nie ejstem bo robilam 2 razy zakichany test…
Pozdrawiam i czekam na odp. bo sie denerwuje 🙁
14 sierpnia 2008 at 08:14To rzeczywiscie nieciekawie… Biegnij z powrotem do lekarza-nie masz innego wyjscia.
14 sierpnia 2008 at 08:16Aaa i jeszcze sobie przypomnialam….
Moja sasiadka kiedys nie miala przez 5 miesiecy okresu. Byla wtedy w USA. Zrobila test-negatywny. Do lekarza tez nie poszla bo by ja to duzo kosztowalo tam. Okres sam jej wrocil zaraz po powrocie do domu.
Tak wiec glowa do gory 🙂
14 sierpnia 2008 at 08:26Hmm no az tyle to zwraiowalabym z czekaniem …nie wiem byc mzoe mam hormony jakies zaburzenia cos…gowno zasrane;p a ile to stresu.. i jak znam zycie to dostane pewnie w sam raz na wyjazd we wrzesniu do Tunezji 😉 standard… ahh dzieki za info 🙂
Czekam na reszte opinii na ten moj problem… :/
- AutorOdp.