- AutorOdp.
- 19 sierpnia 2012 at 15:45
[usunięto_link] wrote:
Ta jest fajna, taka nowoczesna
[usunięto_link]Przepiękna broszka! Włażnie szukam oryginalnego prezentu i widzę, że znalazłam 🙂 Masz może tą broszkę? Dobrze się nosi?
Jeszcze się zastanawiam nad broszką z bursztynem10 września 2012 at 18:42Broszki faktycznie ostatnio są w modzie,ale też zależy do czego ja założymy. Do bluzki czy zwykłego sweterka nie bardzo pasuje,może lepiej jeżli wychodzi do teatru czy opery,wtedy tak. To fajny dodatek.
24 września 2012 at 10:48Noszę, ale niezależnie od tego, czy jest na nie moda, czy też nie. Broszki noszę odkąd pamiętam, zarówno filcowe, plastykowe, z kamienia i metalu. Najlepsze są te od mojej mamy, 20-30-letnie.
24 września 2012 at 11:20Broszki może nie tyle noszę co kwiaty. Często doczepiam do marynarki jakiż kontrastujący kwiat, sztuczny oczywiżcie. Fajnie to wygląda i odżwieża look starej marynarki.
12 października 2012 at 12:19Wiem o jaki dodatek Ci chodzi i musze przyznac,że czesto prezentuje się to naprawde bardzo fajnie,niekoniecznie jako sama broszka,ale włażnie taki kwiatowy dodatek do całożci.
13 października 2012 at 20:55Ja nie noszę, nie lubię
6 listopada 2012 at 10:07Hej
To wlasciwie nie taka nowa moda,bo broszki nosi sie od zawsze.U mojej babci w szkatulce jest ich sporo,i moja mama tez ma pare.Ja mam jedna, ktora bardzo lubie,bo pasuje do wielu rzeczy i fajnie podkreżla charakter ubioru.23 grudnia 2012 at 16:57Ja mam jedną z filcu.
13 lutego 2013 at 14:59Z filcu? To naprawdę rzadko spotykane,jeżeli możesz to warto byłoby wstawić zdjęcie takiej broszki,czekamy na forum 🙂
13 lutego 2013 at 17:57Są modne teraz i jest ich dużo 🙂 Torebkę z filcu też mam.
21 lutego 2013 at 11:33po pierwsze – żadna nowa moda – tylko powracająca moda 🙂
ja zaglądnęłam do kuferka z biżuterią mojej matki i znalazłam tam TAAAAKIE skarby 🙂 także poleacam dziewczyny podkradać mamużkom to i owo 🙂 a już zwłaszcza broszki – to co znajdziecie u nich w kuferkach to będzie oryginał 😉
z drugiej strony mi też się podobają takie żmiechowe broszki:
[usunięto_link]
myżlicie że dałabym radę sama coż takiego zrobić ? chyba nie byłoby trudno ??? igła nitka , na końcu agrafka ?? co myżlicie ????
14 czerwca 2013 at 16:52Też podoba mi się taki styl,ale nie do białej koszuli,poza nią wszystkie inne dozwolone jak i również różne wzory broszki:)
4 lipca 2013 at 13:17Ja jestem za:) Kupiłam sobie ostatnio dwie i jestem zachwycona tym, jak pięknie dopełniają strój:) Jeżli szukacie jakiejż fajnej broszki to polecam sklep internetowy Galerii Artystycznej KuferArt – żwietne dodatki:)
1 października 2013 at 11:53Faktycznie broszki stają się coraz bardziej popularne i nie jest to tylko dodatek,ale i nasz styl,rodzaj biżuterii. Co kto lubi,ale odpowiednio dobrana może upiększyć nasz wizerunek.
2 października 2013 at 17:08Do mojej filcowej dołączył srebrny motyl 🙂
Byłam w centrum handlowym obejrzeć szpilki na „wielkie wyjżcie” i podkusiło mnie żeby zajrzeć do apartu. - AutorOdp.