- AutorOdp.
- 16 lipca 2007 at 16:07
witam. ma ktos sposob jak odchudzic brzuch ?
sprawa yglada w ten sposob ze jak siedze np. na podlodze z wyciagnietymi nogami, to tworza mi sie 3 faldki 馃檨
please…help16 lipca 2007 at 16:14Oczywi偶cie wszelkiego rodzaju brzuszki( m. in. s艂awna '6′ Weidera ), ale te偶 odpowiednia dieta.
Nawet je偶li b臋dziesz duu偶o brzuszk贸w robi艂a, ale b臋dziesz si臋objada膰 to mi臋偶nie zostan膮 ukryte pod fa艂dkami t艂uszczu. Najlepiej, wi臋c zacznij od diety i jednocze偶nie wykonuj 膰wiczenia.
W szeg贸lno偶ci je偶li masz tendencj臋 do tycia w brzuchu powinna偶 diet臋 i 膰wiczenia ju偶teraz po艂膮czy膰, a uda Ci si臋 zrzuci膰 to co nagromadzi艂a偶 i zapobiec w przysz艂o偶ci oponkom 馃檪Ale pami臋taj te偶, 偶e zawsze jak siedzisz w siadzie prostym to si臋takie fa艂dki robi膮, bo to normalne. W ko艅膰u cia艂o si臋zgina i tworzy k膮t 90 st.. Grunt, 偶ebyy to nie by艂y wielkie fa艂dy, ale fa艂deczki to si臋 ka偶dej kobietnce normalnej zrobi膮. A dla mnie np. nie jest 艂adny u kobietki taki zupe艂nie p艂aski brzuch tylko taki 'normalny’ i przy takim normalnych fa艂deczki maj膮prawo si臋pojawi膰 馃槈
19 lipca 2007 at 11:55heheh, no ja w艂a偶nie te偶 akurat te 3 (!) g艂upie fa艂dy mam na brzuchu… wygl膮da to okropnie… tzn 3 mam, jak siedz臋, a jak stoj臋 to jest ok, tylko -偶e tak powiem- 'podbrzusze’ tak si臋 troch臋 doznacza, narazie robi臋 20-30 brzuszk贸w dziennie… moze po wakacjach b臋d臋 jako偶 wygl膮da膰… 馃檨
19 lipca 2007 at 14:40A ja mam jedna duuuuza faldke jak siedze 馃槬 Jak stoje to mi lekko brzyszek wystaje 馃槈 No ale na szczescie rozpoczelam diete i za jakis czas bedzie dobrze 馃槈
19 lipca 2007 at 16:43brzuszki, brzuszki,brzuszki…bleee ja juz mam dosc ale efekty rzeczywiscie sa
19 lipca 2007 at 20:45mam ten sam problem!!!!!!!!!!!!
ale ile trzeba robi膰 brzuszk贸w dziennie ?? 偶eby by艂y szybkie efekty ??
moge robi膰 duzo bo mam dosc dobra kondycj臋 … no ale bez przesady oczywi偶cie ;P
mam ok 2,5 tyg. :schock: porad藕ce cos z brzuszkamii!!! xD 馃檮
20 lipca 2007 at 06:06ja zwiekszam z dnia na dzien ilosc brzuszkow o 10 zaczynalam od 50… jak dojde do 250 to juz chyba nie bede zwiekszac 馃檪
20 lipca 2007 at 17:30Ja te偶 mam brzuszek odstaj膮cy bo po ci膮偶y mi zosta艂o i m膮偶 mi kupi艂 Balsam na p艂aski brzuch firmy Bielenda jest to Aksamitne Serum,P艂aski Brzuch SEXY LOOK, pERFEKCYJNY BRZUCH jest to brazylijskin lifting jeszcze jest taki na po偶ladki. Polecam ! Cena 20 z艂. 馃榾
21 lipca 2007 at 06:54hymmmm…. A ja swoj brzuszek mia艂am zawsze i teraZ MAM go r贸wnie偶 iju偶 nei pr贸buje bo zgubi膰,bo taka moja natura i moje pi臋kno =)
- AutorOdp.