Buduje dom – pierwsze kroki

• Autor
    Odp.
  • lolkanna
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 4
    • Bywalec

Czeżć
    Włażnie inwestuje w mały domek pod miastem i chyba zdecydowałam się na jego wygląd – mam jego plan – wysłałam, go do wyceny do budwesty. Szukam miejsca, gdzie mogłabym tak „po łebka” na razie obliczyć sobie koszt podstawowego wyposażenia domu – no zanim stanie to jeszcze dużo czasu, ale chce się rozejrzeć i finansowo dostosować 🙂 Dzięki za podpowiedzi 🙂

boomers
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Czeżć jak już wysłałaż projekt do budwesta.pl to możesz spokojnie z nimi budować – moi znajomi współpracowali z nimi przy swoim domu i bardzo chwalą. A jak chcesz się edukować o budownictwie to żwietnie sprawdź sobie pięknedomy
    powodzenia w budowaniu

buli
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 115
    • Zapaleniec

Ech dziewczyny – inspirujecie mnie do działania 😛 Mi się marzy własny kąt. Strasznie. Ostatnio wyjechałam nad morze i w pokoju miałam okno w dachu nad łóżkiem. Zasypiałam patrząc na gwiazdy. A w tych mieszkaniach co pokazałyżcie, to są takie okna w łazience. Już widzę, jak się moczę w wannie i patrze na niebo. Super.

Dorota123
    Participant
    • Tematów: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

a jakie mają ceny? ładne to osiedle w ogóle? jak jest z zielenią czy placem zabaw dla dzieci?

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

[usunięto_link].adl wrote:

Ja też zastanawiałam się o założeniu takich kolektorów słonecznych. Polecam ci lekturę artykułów o akcji „Mój śWIAT jest „EKO”.Tam znajdziesz m.in. dużo ciekawostek na temat budowy domu z materiałów ekologicznych.Zachęcam do lektury na dobrzemieszkaj.pl

Dzięki przeczytam,tylko ciekawe jaki to koszt i czy wiele trzeba pozmieniać.

jagoda4
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 863
    • Zasłużony

Ok,dzięki,poszukam w sieci,Dopiero jestem na etapie myżlenia,ale kto wie:)

Dorota123
    Participant
    • Maniak

Czy ktoż z Was zna Lex-house? Szczególnie pytam ludzi z Zachodniopomorskiego 😉

mrowka
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 736
    • Zasłużony

nawet fajne, dwupoziomowe i to jest plus jak dla mnie.

Dorota123
    Participant
    • Maniak

dla mnie również… drugi plus jest taki, ze mogę je sama urządzić po swojemu, a to jest to, co tygryski lubią najbardziej 😀

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Mieszkania dwupoziomowe sa żwietnie, to taka namiastka domu.

Wloczykij
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 224
    • Zapaleniec

Czyli warto skorzystać, taka okazja nie trafia sie dwa razy. Już Ci zazdroszczę takiego cudownego mieszkanka.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Buduje dom – pierwsze kroki"

Przewiń na górę