Bujanie w obłokach, czy… ?

• Autor
    Odp.
  • ingela
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 8
    • Bywalec

Czężciej bujacie w obłokach w różowych okularach, czy aktywnie dążycie do zrealizowania marzeń?

plasko_buta
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 56
    • Stały bywalec

ja czesto bujam w oblokach,ale tez daze do realizacji marzen 🙂 powolutku,malymi kroczkami raz blizej raz dalej ale nie stoje w miejscu 🙂

hard-man
    Member
    • Tematów: 58
    • Odp.: 2184
    • Ekspert

[usunięto_link] wrote:

Czężciej bujacie w obłokach w różowych okularach, czy aktywnie dążycie do zrealizowania marzeń?

Ingela, w moim przypadku – zdecydowanie to drugie! Strasznie aktywnie dążę do zrealizowania moich marzeń! Powiem Ci nawet, że cholernie mocno 'dążę’… Czuję taką powinnożć w sobie i mam zresztą satysfakcję jako facet, że coż z siebie daję… Cieszy mnie też, że moja dziewczyna szalenie to ceni! I to mnie dodatkowo bardzo motywuje.

Nie odżegnywałbym jednak 'bujania w obłokach w różowych okularach’ od czci i wiary, nawet u facetów. Taka fantazyjnożć i oddanie się marzeniom – przyczynia się zresztą do realistycznych pomysłów w życiu. Warto korzystać z naszej wyobraźni, z bujania w obłokach… A poza tym sam suchy realizm nie smakuje – potrzebuje okrasy spontanicznożcią, fantazją i… szaleństwem. Nigdy się tego nie wyrzekam!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Bujanie w obłokach, czy… ?"

Przewiń na górę