- AutorOdp.
- 30 października 2008 at 10:41
@zożka samożka wrote:
ja to sie smieje, bo ostatnio to kobiety zaczely juz chodzic w takich za kostke 😀 [usunięto_link]. typowych, meskich, sportowych buciorach:). nie kumam 🙂
Ee jest niesmaczne. Paskudne.
19 grudnia 2008 at 14:34dzięki laski ; ))
19 grudnia 2008 at 15:14[usunięto_link] wrote:
@zożka samożka wrote:
ja to sie smieje, bo ostatnio to kobiety zaczely juz chodzic w takich za kostke 😀 [usunięto_link]. typowych, meskich, sportowych buciorach:). nie kumam 🙂
paskudne są te buty zwłaszcza jak dziewczyny je noszą do super obcisłych w kostkach rurek i z wywieszonymi językami ale jeszcze bardziej dziwaczne jest to, że powstaja fankluby takich butów 😉 no ale cóż, na tym portalu można wiele niecodziennych i zaskakujących fanklubów znaleźć 😀
mi się żadne buty za kostke nie podobają. żadne żadne, nawet najfajniejsze trampki wolę wyższe
20 grudnia 2008 at 10:11[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
@zożka samożka wrote:
paskudne są te buty zwłaszcza jak dziewczyny je noszą do super obcisłych w kostkach rurek i z wywieszonymi językami ale jeszcze bardziej dziwaczne jest to, że powstaja fankluby takich butów 😉 no ale cóż, na tym portalu można wiele niecodziennych i zaskakujących fanklubów znaleźć 😀
mi się żadne buty za kostke nie podobają. żadne żadne, nawet najfajniejsze trampki wolę wyższe
haha, ale mimo wszyskto fan klub maja :D. moze my zalozymy fan klub miekkich martensikow, albo nie wiem…osiołków ? 😀
23 listopada 2010 at 09:50duży wybór butów za kostkę znajdziesz na tanisport.pl Maja tam naprawdę bardzo fajne buty w przystępnych cenach. Cieszę się, że powróciła moda na adidasy za kostkę. żwietnie wyglądają do rurek albo do legginsów. Poza tym można w nich chodzić nawet późna jesienią.
6 stycznia 2011 at 20:42Ja włażnie uwielbiam te tenisówki za kostkę.Wyglądają bardzo fajnie i są niesamowicie wygodne. Są nawet zimowe wersje tego obuwia. Mi najbardziej podoba się się ten model Pumy: [usunięto_link] Wygląda oldschoolowo i oryginalnie. Przynajmniej dodaje trochę koloru do tej szarej zimy.
- AutorOdp.