• Autor
    Odp.
  • lateksowa
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 176
    • Zapaleniec

@zożka samożka wrote:

ja to sie smieje, bo ostatnio to kobiety zaczely juz chodzic w takich za kostke 😀 [usunięto_link]. typowych, meskich, sportowych buciorach:). nie kumam 🙂

Ee jest niesmaczne. Paskudne.

LoOczkowa
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 5
    • Początkujący

dzięki laski ; ))

asiek
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 436
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

@zożka samożka wrote:

ja to sie smieje, bo ostatnio to kobiety zaczely juz chodzic w takich za kostke 😀 [usunięto_link]. typowych, meskich, sportowych buciorach:). nie kumam 🙂

paskudne są te buty zwłaszcza jak dziewczyny je noszą do super obcisłych w kostkach rurek i z wywieszonymi językami ale jeszcze bardziej dziwaczne jest to, że powstaja fankluby takich butów 😉 no ale cóż, na tym portalu można wiele niecodziennych i zaskakujących fanklubów znaleźć 😀

mi się żadne buty za kostke nie podobają. żadne żadne, nawet najfajniejsze trampki wolę wyższe

zoska samoska
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

@zożka samożka wrote:

paskudne są te buty zwłaszcza jak dziewczyny je noszą do super obcisłych w kostkach rurek i z wywieszonymi językami ale jeszcze bardziej dziwaczne jest to, że powstaja fankluby takich butów 😉 no ale cóż, na tym portalu można wiele niecodziennych i zaskakujących fanklubów znaleźć 😀

mi się żadne buty za kostke nie podobają. żadne żadne, nawet najfajniejsze trampki wolę wyższe

haha, ale mimo wszyskto fan klub maja :D. moze my zalozymy fan klub miekkich martensikow, albo nie wiem…osiołków ? 😀

aluta
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 74
    • Stały bywalec

duży wybór butów za kostkę znajdziesz na tanisport.pl Maja tam naprawdę bardzo fajne buty w przystępnych cenach. Cieszę się, że powróciła moda na adidasy za kostkę. żwietnie wyglądają do rurek albo do legginsów. Poza tym można w nich chodzić nawet późna jesienią.

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Ja włażnie uwielbiam te tenisówki za kostkę.Wyglądają bardzo fajnie i są niesamowicie wygodne. Są nawet zimowe wersje tego obuwia. Mi najbardziej podoba się się ten model Pumy: [usunięto_link] Wygląda oldschoolowo i oryginalnie. Przynajmniej dodaje trochę koloru do tej szarej zimy.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Buty za kostke :D"

Przewiń na górę