- AutorOdp.
- 16 sierpnia 2008 at 14:23
Helloł ;* 😆
Mam pytanko … Wie ktoż może gdzie można kupić fajne buty za kostke ;P coż w stylu Baby phat ;)) : [usunięto_link] . Chodzi mi o takie adidasy skate 😛 A możne zna ktoż jakież linki na allegro z takimi butami ;DD. Pozdrawiam 😛16 sierpnia 2008 at 19:23Nie przepadam za adidasami a juz tym bardziej za takimi… A skoro chcesz kupic skate’owskie buty to może warto zaglądnąć do skate shopu? 🙂
18 sierpnia 2008 at 10:34grrr ale mnie one drażnią:|
😀
18 sierpnia 2008 at 15:07W sklepach typu cropp.
20 sierpnia 2008 at 20:12skate shop 🙂
21 sierpnia 2008 at 10:36[usunięto_link] wrote:
może warto zaglądnąć do skate shopu? 🙂
skate shop Smile
Myszko-nabijaczko, czytaj posty innych.
21 sierpnia 2008 at 19:49@Józia wrote:
[usunięto_link] wrote:
może warto zaglądnąć do skate shopu? 🙂
skate shop Smile
Myszko-nabijaczko, czytaj posty innych.
zamknij morde głąbie.. 😕
22 sierpnia 2008 at 09:33Myszko dziecko, wyznajesz zasadę, że jak ktoż ci słusznie zwroci uwagę, to go najlepiej zaatakować? Bo jakże by inaczej… Przecież nie przyznasz racji, a kontrargumentem też mnie nie zatniesz.
Idz sobie lepiej pomalować żcianę… tlyko nie zapomnij zdjąć tapety, bo przecież tapeta nie może być kolorowa!!
😆22 sierpnia 2008 at 10:11Józiu,Twoja uwaga była zbędna.Ale tak już masz,że jak do czegos sie przyczepisz to wałkujesz i wałkujesz…. 🙄
22 sierpnia 2008 at 11:09Ja się do czegoż przyczepiłam – to była uwaga słuszna.
Myszka zdała sobie z tego sprawę, ale mimo tego postanowiła mnie po prostu wyzwać… aby może odreagować 😉22 sierpnia 2008 at 12:59hahahaha…
3 października 2008 at 20:49Jeżeli lubisz taki styl to polecam [usunięto_link] co prawda nie jest to sklep ale na pewno znajdziesz tam inspirację do kolejnych zakupów 😀
9 października 2008 at 01:18[usunięto_link] wrote:
Helloł ;* 😆
Mam pytanko … Wie ktoż może gdzie można kupić fajne buty za kostke ;P coż w stylu Baby phat ;)) : [usunięto_link] . Chodzi mi o takie adidasy skate 😛 A możne zna ktoż jakież linki na allegro z takimi butami ;DD. Pozdrawiam 😛Moja kumpela szukała takich oldskulowych butów za kostkę i znalazła na eBayu modele z serii Nike Air Jordan [usunięto_link]
i kupiła, na czeżć naszego ulubionego koszykarza 😉
Z Baby Phat spotkałam taką parę [usunięto_link], ale jak poszperasz, na pewno znajdziesz więcej. Jak buty, to najlepiej z aukcji z zachodu – większy wybór i konkurencyjne ceny, hehe.9 października 2008 at 01:26Aha i jeszcze ewentualnie w sklepie DC –
[usunięto_link]
[usunięto_link]O coż takiego Ci chodzi?
(Kurcze, znowu się r****żdża tabelka, jak wstawiam link :/ )
29 października 2008 at 09:53ja to sie smieje, bo ostatnio to kobiety zaczely juz chodzic w takich za kostke 😀 [usunięto_link]. typowych, meskich, sportowych buciorach:). nie kumam 🙂
- AutorOdp.