Calamus Rotan – meble rattanowe

• Autor
    Odp.
  • megan_fox
    Member
    • Temat贸w: 2
    • Odp.: 16
    • Bywalec

dziewczyny co sadzicie o meblach z rattanu ?
    ma ktoras takie ?
    planuje zakup w tej krakowskiej firmie takiego kompletu do salonu, prosze o ocene 馃檪

fiona188
    Member
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 306
    • Pasjonat

mo偶e by膰 ale ja bym takiego nie kupi艂a, nie pasowa艂by mi do mieszkania, ale wygl膮da ca艂kiem solidnie i 艂adnie

malutka_mi
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Mam nadzieje, ze po wklejeniu tego zdjecia zamilkna ci ktorzy mowia ze rattan jest niewygodny 馃檪 a takich jest niemalo, jednak powoli ten material zaczyna wchodzic do naszych mieszkan i domow

martusiasia
    Member
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

mam ciotk臋, kt贸ra posiada takie meble… tzn ju偶 nie, bo to dawno by艂o jak je kupi艂a, i pami臋tam, 偶e si臋 ca艂ymi dniami na nich le偶a艂o… wygodne by艂y… cho膰 trzeba mie膰 specyficzny gust by co偶 takiego postawi膰

Alexa
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

Wow, nieziemska fotka. Tzn nie fotka, tylko mebelki. Jak z domku dla lalek. Kusz膮cy Rattan 馃檪

martusiasia
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

wspomnienia wr贸ci艂y, ciocia sprz膮ta艂a chat臋 i wystawi艂a stare meble z rattanu na sprzeda偶, za grosze, nie mog艂am nie kupi膰 :)) b臋dzie super ogr贸d 馃檪 wakacje pod grusz膮 馃檪

Alexa
    Member
    • Odp.: 5
    • Pocz膮tkuj膮cy

tak, super, wakacje pod grusz膮, tylko co偶 pogoda p艂ata mega figla… czy rattan jest w stanie wytrzyma膰 takie nat臋偶enie wilgoci i sucho偶ci jednocze偶nie? grzybki si臋 nie zal臋gn膮?

martusiasia
    Member
    • Pocz膮tkuj膮cy

Chc臋 to! Zakocha艂am si臋 :)))) [usuni臋to_link]

chilli
    Member
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 42
    • Bywalec

O tak, rattan jest super 馃槈 Bardzo podobaj膮 mi si臋 od jakiego偶 czasu takie meble, ale szczerze ba艂abym si臋 chyba nimi wyposa偶y膰 dom.. chocia偶 kusi …[usuni臋to_link] ten fotel wygl膮da jak z bajki;) I jeszcze ta sofa, te偶 cudo: [usuni臋to_link] tylko czy takie meble s膮 wytrzyma艂e?

Musisz si臋 zalogowa膰 by napisa膰 odp. w temacie: " Calamus Rotan – meble rattanowe"

Przewi艅 na g贸r臋