- AutorOdp.
- 28 marca 2014 at 09:49
Zastanawiam się czy nie skorzystać. Znacie jakież dobre firmy w Warszawie? Zależy mi bardziej na zdrowym odżywianiu niż na schudnięciu, a za bardzo nie mam czasu na samodzielne przygotowywanie sobie posiłków 🙁
Pomożecie? 🙂 😀24 lipca 2014 at 11:09Naprawdę nikt nic nie poleci ?
Wolę już przeczytać tutaj opinie niż sugerować się ocenami na innych forach. 🙁22 października 2015 at 16:09Ja znam firmę, która zajmuje się żwietnym cateringiem, ale jest z Częstochowy [usunięto_link] mają szeroki dań. Można zapytać, na jakim terenie prowadzą sprzedaż wysyłkową.
10 grudnia 2016 at 14:59Jest teraz tego masa, zastanawiam sie wlasnie nad tym 🙂
5 listopada 2017 at 19:38Ja zamawiam Wygodną Dietę i jestem zadowolona. Zapewniają mi smaczne, zdrowe, świeże i kolorowe jedzonko a to dla mnie bardzo ważne odkąd postawiłam na zdrowe odżywianie. A dodatkowym plusem jest to, że w końcu jem regularnie!
9 lutego 2018 at 12:09Polecicie mi jakiś dobry catering w Poznaniu?
22 listopada 2018 at 17:43Ja bardzo polecam catering Diet4U 🙂 Przygotują wszystko wg Twoich preferencji – mają kilka pakietów do wyboru, ale jak zaznaczysz, że nie potrzebujesz chudnąć, tylko chcesz po prostu się zdrowo odżywiać to na pewno dobrze zbilansują dietę 🙂 Będzie i smacznie, i zdrowo! 😀
- AutorOdp.