• Autor
    Odp.
  • barmoj
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 32
    • Bywalec

Ja w tym roku cellulit zwalczałam suplementem diety celluoff. Efekty widoczne juz po kilku tygodniach.Do tego dieta i rowerek. Teraz jeszcze masuję ciałako, aby wszystko było ok na wakacje.

H_ulka
    Member
    • Odp.: 356
    • Pasjonat

I jak efekty? Znikł? Na jakiej zasadzie to działa?

barmoj
    Member
    • Odp.: 32
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

I jak efekty? Znikł? Na jakiej zasadzie to działa?

Włażciwie juz go nie widać. Fałdki znacząco się wchłonęły i zbladły. Mój cellulit był naszczężcie dopiero na początku drugiego etapu.
    Celluoff wpływa na wyrównanie skóry, redukcję tkanki tłuszczowej, lepsze ukrwienie i poprawę sprężystożci miejsc objętych cellulitem. Jest na bazie naturalnych substancji, więc nie ma żadnych skutków ubocznych. Bierzesz jedną kapsułkę dziennie. W opakowaniu masz 30 kapsułek.

chudzianka
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Taaa i jeszcze mi powiedz, że wystarczy tylko łykać tabletki a cellulit sam znika… Tabletki na cellulit jak dla mnie są przereklamowane.

Modio_pl
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Taaa i jeszcze mi powiedz, że wystarczy tylko łykać tabletki a cellulit sam znika… Tabletki na cellulit jak dla mnie są przereklamowane.

świat byłby piękny, gdyby tak było. Polecam zmianę diety, nieco ruchu. W ostatecznożci zabiegi kosmetyczne w profesjonalnym salonie.

chudzianka
    Member
    • Odp.: 18
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

[usunięto_link] wrote:

świat byłby piękny, gdyby tak było. Polecam zmianę diety, nieco ruchu. W ostatecznożci zabiegi kosmetyczne w profesjonalnym salonie.

Pewnie że byłby piękny, ale niestety na efekty trzeba sobie zapracować. Bo gdyby wystarczyło łykać tabletki to żadna kobieta nie miałaby cellulitu. A jest zupełnie odwrotnie…

pumpkin
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 285
    • Zapaleniec

Ja nie wierzę w takie cudowne żrodki, ale nie jest też prawdą, że cellulitu nie da się zwalczyć. Ruch, zmiana nawyków żywieniowych i domowy peeling (kawa, bo ma działanie antycellulitisowe i olej rzepakowy, bo ma w składzie witaminę E, która ujędrnia) – pomaga, sprawdziłam na sobie.

Miliana43
    Member
    • Odp.: 22
    • Bywalec

stosowałam troche kosemtyków od eveline po vichy i nic to nie dawało dopiero po tym jak zmieniłam diete i zaczęłam zabiegi to udalo mi sie go zredukowac chociaz ciągle z nim walcze, zabiegi polecam te vela shape, ja robilam w salonie laime w nowym saczu ale maja je i w krakowie i w warszawie i w wielu miastach są

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Cellinea"

Przewiń na górę