- AutorOdp.
- 7 czerwca 2006 at 08:59
kupiłam w czoraj sorbet antycelulitowy i mam teraz po nim wysypkę! onas 😈 [/list]
7 czerwca 2006 at 19:25to niedobrze, zwłasza że wakacje niebawem. Byłaż z tym u lekarza? Acha i pij wapno!!
17 czerwca 2006 at 07:59A mi po tym jak schudlam pojawil sie cellulit:(((
Myslalam ze predzej rozstepny będą a tu cellulit, kupilam Vichy ale nie wiem czy pomaga bo dopiero od tygodnia smaruje:((
Troche mnie to wkurza bo skora stracila na elastycznosci:(3 lipca 2006 at 21:13Witajcie kobiety, jestem Paweł z Wrocławia. Często zaglądam i czytam różne fora na temat zdrowia i pochodne zagadnieniu. Sprawdzam żwiadomożć społeczeństwa kiedy czytam w postach. A ogólnie jestem specjalistą badań metabolizmu i wszystkich zjawisk które zachodzą w nas.
Pozwolicie że poczytam tu i tam i wtedy może coż podpowiem.
A jak coż będzie trzeba a propo celulitisu to zapraszam odważnie na Skype: PAWLILIMICIMITED21 sierpnia 2006 at 13:09jestem po 30-stce, mam cellulite gigant, masaże już nie pomagają. Nie jestem gruba, mam trochę tendencje do „kobiecej figury”, ale do otyłożci daleko. Tylko te nogi……..koszmar plaży. Co robić ? Stosuję masaż, żel pod prysznic antycellulite i krem z wyciągiem z kofeiny. Od wrzeżnia idę na BBS, co jeszcze ???? może dieta, może przeleczenie hormonów ?
Czy ktoż może coż podpowiedzieć ???
28 lutego 2008 at 22:52caly czas namawiam do plywania i zimno cioeplych masazy ale jesli nie skutkuje zaatakuj od srodka czy kapsulka anty cellulitowa polecam strone [usunięto_link]
sporo ciekawych informacji i opinii osob stosujacych.3 marca 2008 at 18:05ale czy warto faszerować się takimi kapsułkami anty cellulitowymi? czy one nie wpłyną negatywnie na organizm?
6 marca 2008 at 22:55hmmm dobre pytanie…ale wczesniej nie bralam zadnych wiec teraz lykajac zauwazam poprawe moze jak zniknie przestane .bylam u lekarza i nie ma wg niego przeciwwskazan zeby je brac.to tylko suplement diety nieinwazyjne gorzej jakby to byly spalacze te mocne jak fat burner to juz jest szkodliwe.
29 listopada 2008 at 08:05Ja zdecydowanie odradzam taką suplementację diety… Zdecydowanie zdrowiej jest udać się zwyczjnie do kosmetyczki. Sprezentować sobie Żlezako Antycellulitowe i problem z głowy a raczej z ud, pupy i bioderek 🙂
2 grudnia 2008 at 15:47A nie wolałaż włażnie spróbować zabiegu z wykorzystaniem Żelazka Antycellulitowego? Już pare osób tu gdzież na forum mówi, że było włażnie na pokazie takiego zabiegu, nie boli a efekt widoczny już po pierwszym zabiegu.
9 grudnia 2008 at 17:10bardzo się cieszę, ze tu zaglądnęłam, bo ja próbuje uporać się z tym celulitem i nigdy nie słyszałam o żadnym żelazku – ale widzę, że dużo osób go poleca. Ja mam początkowe stadium, ale boję się ze będzie tylko gorzej, no i chcę się go pozbyć całkowicie. A ktoż wie ile to kosztuje? I ile zabiegów trzeba mieć?
11 grudnia 2008 at 17:06Jedna z dziewczyn gdzież tu napisała, że minuta kosztuje 3,3zł a ona bierze 20 minut i już widzi rezultaty. Wydaje mi się, że to nie tak dużo. Sama chcę spróbować ale niestety u siebie nie znalazłam dobrego salonu kosmetycznego z Żelazkiem Antycellulitowym… No niestety mało jest kosmetyczek, które żledzą nowożci rynkowe… A tyle jest ciekawych stron na Internecie np. [usunięto_link] wystarczy poczytać 🙂
30 stycznia 2009 at 13:30Bardzo ciekawa dyskusja, jakie tabletki w ogóle znacie? 🙂
19 lutego 2009 at 11:03Hej heej poszukałam trochę i mam do wyboru tabletki albo inneov albo cellasene, czy są tu jakież dziewczyny które podzielą się wrażeniami? 🙂
23 lutego 2009 at 10:54Elle pisała coż o jakis tabletkach i w końcu nie podała nazwy, a ja coraz bardziej jestem na tak ale brak mi impulsu – by zebrać się w sobie i kupić 🙂
- AutorOdp.