- AutorOdp.
- 27 maja 2010 at 22:47
Hejka,
Mam na imie Agnieszka i jestem nowa na tym forum, to znaczy wczesniej juz je czytalam, ale dopiero teraz postanowilam sie zarejestrowac, by przedstawic wam to, na co sie natknelam: [usunięto_link]
To przeroslo moje najgorsze wyobrazenia, zobaczcie teksty tych chamow, to jest wrecz chore!!!
A co wy o tym sadzicie??
Pozdrawiam
27 maja 2010 at 23:01Nie spamuj
27 maja 2010 at 23:14nie wiem o co ci chodzi… moze lepiej sie wypowiedz ??
27 maja 2010 at 23:36Chodzi o to ,że spamujesz podając link do innego forum.Jeżli zakładasz temat napisz treżć na forum.Wypowiem się w skrócie ,nie lubię chamskich ludzi.
19 czerwca 2010 at 15:39Spam. Bana jej !
19 czerwca 2010 at 19:54weszlem na ta strone i widac dosyc szczere forum bez jakis tam poezji ktorymi chyba wiekszosc gardzi i odrazu tekst:
Witam.
Zastanawialo mnie zawsze czy poderwanie dziewczyny bedacej w zwiazku jest trudne ?………….
………………………….
Jeżli chodzi o sam podryw to chyba nie robi to za bardzo różnicy dlatego, że jak podejdziesz do nieznajomej to nie wiesz czy ona jest zajęta czy nie 🙂 Ale zasadniczo laski to nieogarnięte emocjonalne k****albo: „[cenzura] i olać, żeby do niego wróciła, to czasem jest łatwiej niż wolną ;)”
nastepne:
„Na pewno z mojego dosw wynika ze laski sa wiekszymi [cenzura]niz faceci i zdrada jest dla nich mniejszym problemem niz np. dla moich kumpli ktorzy maja dziewczyny. Pozatym potrafia byc na prawde przebiegle kiedy np. sa na imprezie ze swoim chlopakiem i potrafia go bardzo sprytnie splawic i odeslac do domu zeby potem bawic sie z kims innym – ja jako facet chyba bym nie potrafil byc tak perfidny ;).”
Widzialem juz podobne strony ale niepamietam nazw
20 czerwca 2010 at 13:58wszystkie kobiety to[cenzura]ktore nigdy nic nie daly no chyba ze jak sie postaral to wtedy daly zdjac sobie majtki albo popatrzec na biust czyli wziely sobie przyjemne doznania ze sa pozadanym cialem a potem ostrzejsze doznania je wypelniajace podczas sexu
23 czerwca 2010 at 07:07Nie można generalizować, zarówno po jednej jak i drugiej stronie przytrafiają się osoby, które można okreżlić mianem … ludzi lekkich obyczajów … no ale już takie wychowanie, leczenie kompleksów … życie.
23 czerwca 2010 at 12:53Jakie kobiety, taka nauka podrywania ;).
23 czerwca 2010 at 16:07[usunięto_link] wrote:
Jakie kobiety, taka nauka podrywania ;).
O i tu jest życiowa PRAWDA! Brawo. ;]
- AutorOdp.