Chamscy podrywacze!

• Autor
    Odp.
  • Agaga
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Hejka,

Mam na imie Agnieszka i jestem nowa na tym forum, to znaczy wczesniej juz je czytalam, ale dopiero teraz postanowilam sie zarejestrowac, by przedstawic wam to, na co sie natknelam: [usunięto_link]

To przeroslo moje najgorsze wyobrazenia, zobaczcie teksty tych chamow, to jest wrecz chore!!!

A co wy o tym sadzicie??

Pozdrawiam

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Nie spamuj

Agaga
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

nie wiem o co ci chodzi… moze lepiej sie wypowiedz ??

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

Chodzi o to ,że spamujesz podając link do innego forum.Jeżli zakładasz temat napisz treżć na forum.Wypowiem się w skrócie ,nie lubię chamskich ludzi.

Troj
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

Spam. Bana jej !

elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

weszlem na ta strone i widac dosyc szczere forum bez jakis tam poezji ktorymi chyba wiekszosc gardzi i odrazu tekst:

Witam.
    Zastanawialo mnie zawsze czy poderwanie dziewczyny bedacej w zwiazku jest trudne ?………….
    ………………………….
    Jeżli chodzi o sam podryw to chyba nie robi to za bardzo różnicy dlatego, że jak podejdziesz do nieznajomej to nie wiesz czy ona jest zajęta czy nie 🙂 Ale zasadniczo laski to nieogarnięte emocjonalne k****

albo: „[cenzura] i olać, żeby do niego wróciła, to czasem jest łatwiej niż wolną ;)”

nastepne:

„Na pewno z mojego dosw wynika ze laski sa wiekszymi [cenzura]niz faceci i zdrada jest dla nich mniejszym problemem niz np. dla moich kumpli ktorzy maja dziewczyny. Pozatym potrafia byc na prawde przebiegle kiedy np. sa na imprezie ze swoim chlopakiem i potrafia go bardzo sprytnie splawic i odeslac do domu zeby potem bawic sie z kims innym – ja jako facet chyba bym nie potrafil byc tak perfidny ;).”

Widzialem juz podobne strony ale niepamietam nazw

elm303
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

wszystkie kobiety to[cenzura]ktore nigdy nic nie daly no chyba ze jak sie postaral to wtedy daly zdjac sobie majtki albo popatrzec na biust czyli wziely sobie przyjemne doznania ze sa pozadanym cialem a potem ostrzejsze doznania je wypelniajace podczas sexu

OpenDoc
    Member
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Nie można generalizować, zarówno po jednej jak i drugiej stronie przytrafiają się osoby, które można okreżlić mianem … ludzi lekkich obyczajów … no ale już takie wychowanie, leczenie kompleksów … życie.

mhmm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 682
    • Zasłużony

Jakie kobiety, taka nauka podrywania ;).

Troj
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 39
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

Jakie kobiety, taka nauka podrywania ;).

O i tu jest życiowa PRAWDA! Brawo. ;]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chamscy podrywacze!"

Przewiń na górę