• Autor
    Odp.
  • asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

🙂 Zapomnij…

OsobistyT
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Lady_kala
    Może i prowokacja, ale rożni są ludzie i wiele razy spotkałam się jeżeli chodzi o odchudzanie z pomysłami naprawdę ekstremalnymi. Więc różnie bywa.

asiulka1985
    Member
    • Tematów: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

Włażnie byłam na zakupach i słyszałam rozmowę dwóch dziewczyn na oko 16-17 lat. Rozmawiały o tym, że ich wspólna koleżanka pije ocet żeby schudnąć i one się zastanawiały czy nie robić tego samego:)

pannaswieczka
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

A ja wlasnie niedawno slyszalam, ze juz jest ofiara takiego octu. W szpitalu nie odratowali dziewczyny. Pila tylko ocet… Smutne.
    A pytalas o cwiczenia na biodra: mam rewelacyjne: ukleknij, pochyl tulow do przodu, oprzyj go na stabilnych, prostych w lokciach rekach. Wymachuj prawa noga do tylu (30 powtorzen). Potem zmien noge. Ja robie po 2-3 serie dziennie na kazda noge. Pamietaj, by glowa byla caly czas uniesiona- najlepiej patrzec przed siebie. Wlacz sobie rytmiczna muzyczke- i do dziela! To naprawde dziala!

roka999
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

😕

Anonymous
    Member
    • Tematów: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@roka999

Spamujesz i dodatkowo polecasz słabą firmę ,która ma przy okazji drogie produkty.

asiunia23
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Jak nie będziesz jadła to padniesz 😥 woda, dieta lekkostrawna, ćwiczenia i będzie ok!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chcę schudnąć 10-15 kg…"

Przewiń na górę