• Ten temat ma 21 odpowiedzi, 15 g艂os贸w, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 16 lat temu przez asiunia23.
Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    asiulka1985
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

馃檪 Zapomnij…

OsobistyT
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Lady_kala
    Mo偶e i prowokacja, ale ro偶ni s膮 ludzie i wiele razy spotka艂am si臋 je偶eli chodzi o odchudzanie z pomys艂ami naprawd臋 ekstremalnymi. Wi臋c r贸偶nie bywa.

asiulka1985
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 33
    • Odp.: 202
    • Zapaleniec

W艂a偶nie by艂am na zakupach i s艂ysza艂am rozmow臋 dw贸ch dziewczyn na oko 16-17 lat. Rozmawia艂y o tym, 偶e ich wsp贸lna kole偶anka pije ocet 偶eby schudn膮膰 i one si臋 zastanawia艂y czy nie robi膰 tego samego:)

pannaswieczka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 3
    • Odp.: 482
    • Pasjonat

A ja wlasnie niedawno slyszalam, ze juz jest ofiara takiego octu. W szpitalu nie odratowali dziewczyny. Pila tylko ocet… Smutne.
    A pytalas o cwiczenia na biodra: mam rewelacyjne: ukleknij, pochyl tulow do przodu, oprzyj go na stabilnych, prostych w lokciach rekach. Wymachuj prawa noga do tylu (30 powtorzen). Potem zmien noge. Ja robie po 2-3 serie dziennie na kazda noge. Pamietaj, by glowa byla caly czas uniesiona- najlepiej patrzec przed siebie. Wlacz sobie rytmiczna muzyczke- i do dziela! To naprawde dziala!

roka999
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 2
    • Pocz膮tkuj膮cy

馃槙

Anonymous
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 103
    • Odp.: 3449
    • Guru

@roka999

Spamujesz i dodatkowo polecasz s艂ab膮 firm臋 ,kt贸ra ma przy okazji drogie produkty.

asiunia23
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 24
    • Bywalec

Jak nie b臋dziesz jad艂a to padniesz 馃槬 woda, dieta lekkostrawna, 膰wiczenia i b臋dzie ok!!!

Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋