- AutorOdp.
- 23 października 2006 at 17:46
chcę zachorowac dzis teraz
27 października 2006 at 19:25Jeżli chcesz być chory, to bardzo proszę – mogę z przyjemnożcią podarować Ci moją chorobę – od półtora miesiąca cierpie na masakryczne bóle gardła – podaruję Ci je z ucałowaniem.
Jeżli się rozchorujesz, a ja będę już całkiem zdrowa – to spełnią się nasze marzenia.
28 października 2006 at 13:24ej michał, skocz do jakiegoż laboratorium, na jakąs uczelnie np. na UW na mikrobiologie albo coż i chlusnij se bakteryjki chorobotwórcze 😉
24 listopada 2006 at 10:03a na co chcesz byc chory bejbe? moze na astme? poddusimy 😛 a moze chcesz sobie cos zlamac? noge np? pomozemy z mila checia 😉 grypka? wyskocz z mokra glowa na zimne powietrze? a moze gruzlica? moge cie wprowadzic na oddzial dla grozlikow 😀 tylko ze potem bedziesz dostawac przez pol roku zastyrzyki w popo.. 🙂
5 stycznia 2007 at 21:44jennyharris mam dokładnie to samo, ale tylko gdy potwornie się wżcieknę!!
Generalnie to staram się nie chorować 🙂Z racji, że to moja pierwsza wypowiedź na forum, witam wszystkich 🙂
6 czerwca 2007 at 21:28ja tak miałam w czasach szkolnych przed klasówką ;D
1 listopada 2007 at 15:17kompletna bzdura moim zdaniem… i tak trzeba ja bedzie naisac albo poorawke napisac wiec….. bez sensu.
7 marca 2009 at 13:32może już jesteż chory ,że masz takie myżli i potrzeby;D
- AutorOdp.