chłopak a koledzy

• Autor
    Odp.
  • inwazja20
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

co sądzicie na temat wychodzenia dziewczyny, będącej w długoletnim związku ze swoimi kolegami, na spacer, piwko czy cole? chłopak nie ma czasu to dziewczyna może się bujać z innymi? czy lepiej gdyby wychodziła z koleżankami? jakie jest wasze zdanie?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

jeden kij – ja tam czesto wyciagam moje kolezanki matki, zony i kochanki na piwo ;p

inwazja20
    Member
    • Początkujący

no to mi odpowiedziałeż ;] a gdyby Twoja dziewczyna latała z innymi to co?

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

[usunięto_link] wrote:

no to mi odpowiedziałeż ;] a gdyby Twoja dziewczyna latała z innymi to co?

to by latala ;p co to moja wlasnosc ze nie moze nic robic bez konsultacji ze mna?? ;p mi to nie przeszkadza

iga
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 835
    • Zasłużony

Ja nie rozumiem tej całej koncepcji „zamykania partnera w klatce”, kiedy jest sie w związku.. Związek to nie powód, aby sie izolowac od żwiata..

dziwadelko
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 125
    • Zapaleniec

Niestety wiele połówek zachowuje się inaczej.. Ja myżlę, że głównym tego powodem jest zazdrożć.

Więc kolego, jeżli ufasz dziewczynie, to nie powinieneż mieć obaw. To że się spotyka ze znajomymi to jeszcze nic złego 😉 A myżlę też że uspokoiło by Cię gdybyż tych znajomych poznał, ale o tym to już musisz z nią pogadać.

Satine_82
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

najgorsze co mozna zrobic to odizolowac (lub probowac) partnera od innych ludzi. moj byly to zrobil i ucieklam gdzie pieprz rosnie.
    To normalne ze kazdy potrzebuje innych ludzi, nie mozna „kisic sie” we wlasnym sosie bo predzej czy pozniej jedna z osob bedzie szukala swobody

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

dla mnie nie ma nic zlego w takim wychodzeniu, ale sa granice. moje zasady sa takie: zazwyczaj nie chodzimy bez siebie na imprezy, nie ma wychodzenia ja- kolega, on- kolezanka (sam na sam) NA PIWO- chyba, ze jest to jakas wspolna i dobra znajoma, badz znajomy,a takze wyjscia ze sobą konsultujemy – noiie chodzi o pozwolenie, lecz o informacje, gdzie sie bedzie z i zkim. Nie lubie np pdowiadywac sie znienacka, ze On jest z kims gdzies (chyba, ze to nie planowane)

inwazja20
    Member
    • Początkujący

no bo najważniejsze to chyba ustalić pewne zasady dotyczące wychodzenia, no ja tez nie chciałabym sie dowiadywać przez przypadek że mój chłopak jest gdzież tam z kimż tam..

zxcvbnm
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Jest chyba takie arabskie przyslowie „Pusc wolno to co kochasz. Jesli kocha to wroci, jesli nie wroci to znaczy ze nigdy nie kochalo”

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nie widze nic zlego w tym, ze moj facet raz na jakis czas pojdzie sobie na piwo z jakas kumpela. w ogole mnie to nie rusza.

ja tez moge dowolie czesto spotykac sie ze swoimi kumplami. nie rozumiem, w czym konkretnie tkwi problem.

Empatia
    Participant
    • Tematów: 9
    • Odp.: 90
    • Stały bywalec

Między nami panuje zaufanie, i ja mogę wyjżc na piwo z kolegami, podobnie jest z moim mężem puszczam go . Nie ma co sobie na wzajem bronić wiadomo trzeba miec swoje granice ale to chyba każdy z nas sam wie do jakiego stopnia może się posunąć. Uważam ,że jak ma mnie zdradzić to i tak mnie zdradzi choćbym nie wiem jak go pilnowała.

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Nie powinno sie ograniczac wolnosci drugiej polowy. Troche zaufania 😉 a i kazdemu czasem przydaje sie wyjscie z kolegom/kolezankom. nie ma nic zlego w tym 🙂

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

To żaden problem. Ja wychodzę ze swoimi znajomymi, on ze swoimi. Zaufanie, zaufanie i jeszcze raz zaufanie.

Katie
    Member
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

Moim zdaniem to może powodować niepotrzebne spięcia, nie prowadzące do niczego dobrego.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " chłopak a koledzy"

Przewiń na górę