- AutorOdp.
- 14 grudnia 2008 at 21:21
Czy ktoż widział coż gorszego niż chory facet? Brrr okropnożć.. Mój włażnie leży w łóżku i UMIERA bo ma katar i kaszel….
14 grudnia 2008 at 21:35tak, widzialam sporo gorszych rzeczy.
moj facet najczesciej nie przyjmuje choroby do wiadomosci i musze go prawie zamykac w domu, zeby sie polozyl do lozka. kiedy wreszcie to nastapi: lezy sobie w drugim pokoju, cos czyta i generalnie mi nie przeszkadza.
14 grudnia 2008 at 21:46A mój włażnie odwrotnie lekami się poobkładał, nic mi nie chce pomóc i udaje umierającego. Ja jak choruje nie mogę sobie na to pozwolić.
14 grudnia 2008 at 21:51Mój ze swojej wrodzonej,genetycznej choroby robi sobie żarty co mnie szalenie denerwuje.Zaniedbuje wizyty u lekarza i badania.Odkąd powiedziałam mu,że sprawia mi tym przykrożć jest trochę lepiej,ale jeszcze nie tak jak powinno.Już bym chyba wolała przewrażliwionego faceta z katarem niż lekkoducha z nieuleczalna chorobą.Dla mnie to jego lajtowe podejscie jest okropne.
A jak jest przeziebiony i chce mu cos podac czy zrobic herbate to krzyczy na mnie,ze ma przeciez zdrowe rece i nogi i ze nie jest umierajacy,zebym musiała mu usługiwac…To też mnie wkurza.
14 grudnia 2008 at 22:00Kurcze może rzeczywiżcie macie rację, jak poczytałam Wasze odpowiedzi to trochę złagodniałam. 😳 Idę do niego, dam mu neo angin na kaszel i rutinoskorbin. Niech wie, że o niego dbam.
15 grudnia 2008 at 13:37Ojjjjjjjjj
Mój mąz jak jest chory to strasznie marudzi 😕 , że ma nos zapchany, że katar, gorączka(37 i 2) 8) , teraz jes chory i leży w lóżeczku.
zrobiłam hertbatę z malin, kanapeczki z czosnkien ( tylko musiałam nieżle zabunkrowac między serkiem,wedlinką i jakis sos do kanapek, bo jednak strasznie czuć czosnek, a on nie lubi)narazie je i nie czuje 😉
25 marca 2009 at 15:13Tak,na pewno jest jeszcze chory od grudnia 🙄
25 marca 2009 at 15:24[usunięto_link] wrote:
Tak,na pewno jest jeszcze chory od grudnia 🙄
moze znow zachorowal. dobra rada zawsze w cenie.
25 marca 2009 at 16:13[usunięto_link] wrote:
Tak,na pewno jest jeszcze chory od grudnia 🙄
jak nie Margarita, to może kto inny skorzysta z porad, jak uleczyć faceta. :))
25 marca 2009 at 16:38ja tak lubie sie zajmowac facetem jak jest chory, tak sie o niego troszczyć 🙂
- AutorOdp.