• Autor
    Odp.
  • MeganQ
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 0
    • Początkujący

Od niedawna, około 2 miesiące chodzę na kurs tańca i powiem wam, że to jest najlepszy sposób na zrzucenie zbędnych kilogramów i dodatkowo ogólne polepszenie sylwetki, prezencji i humoru 😀 odkąd zapisałam się na Afro Dance jestem bardziej użmiechnięta, bardziej pewna siebie i już pozbyłam się 2 kilogramów bez jakiejż specjalnej diety 🙂 Polecam spróbować, bo taniec to żwietna rzecz.

amonitka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Zgadzam się z Tobą w 100 %. Ja też swego czasu chodziłam na różne kursy tańca, ale od dłuższego czasu nie mam kiedy, ale chciałabym znów na coż się zapisać, przynajmniej raz w tygodniu. Afro brzmi ciekawie i chętnie bym spróbowała tylko nie wiem gdzie w Krakowie jest taki kurs, ani czy w ogóle jest.

amonitka
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 13
    • Bywalec

Aha, dzięki za informacje 🙂

test03
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

świetny pomysł Dziewczyny, chyba też zacznę :))

kolorowa12
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 25
    • Bywalec

Taniec jest dobry na wszystko! Wzmacnia miężnie, poprawia sylwetkę, uelastycznia skórę, uczy poruszania się z gracją, a w dodatku poprawia samopoczucie. Oczywiżcie pomaga także schudnąć i to w bardzo przyjemny sposób. Ja ostatnio odkryłam „zumbę”, czyli połączenie aerobiku i tańca, a to wszystko w rytm latynoskiej muzyki. Rewelacja! I uwierzcie, że w krótkim czasie udało mi się znacząco odmienić swoją sylwetkę. Polecam. 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chudnąć tańcząc !"

Przewiń na górę