- AutorOdp.
- 10 sierpnia 2008 at 06:43
Od 3 tygodni mam zajebi** mdłożci przez cały dzień z naciskiem na rano. Wszystko jem 2 razy w tą i spowrotem. Piersi urosły mi do gigantycznych rozmiarów i to wszystko w ciągu 3 tygodni. hmm, mowie mam te problemy z okresem to pewnie dlatego bolące ogromne piersi. a z mdłożciami i wymiotami, odchudzałam sie za daleko i wyszło tak pewnie zołądek głupieje. ale dziż sobie zrobiłam test, i….. 2 kreseczki. Jutro idę do lekarza potwierdzić ew zaprzeczyć, ale skoro test na 2 kreski wyszedł to zapewne potwierdzić. MATKO BOSKA bede mieć dziecko!!!!!!!! 😉
10 sierpnia 2008 at 09:40To dobra nowina, wiec gratuluję:)
10 sierpnia 2008 at 10:03przemyżlana i zaplanowana to NIE. ale współzyjąc trzeba sie z tym liczyć, więc jakoż będzie. Jak narazie to planowałam skończyć studia i jakoż sie ułożyć. Ale skoro będzie dziecko to ułoży sie to wszystko inaczej, no cóz trzeba będzie troszkę przewartożciować swoje priorytety. Jutro sie wszystko okaże na 100% u lekarza. Chociaż jak sie pokazały dwie grube krechy na teżcie to nic nowego sie raczej nie dowiem.
10 sierpnia 2008 at 11:45Nie cierpie ludzi,którzy na wiesc o dziecku panikuja-Boze,dziecko,co to bedzie,moze wyskrobac,a moze nie,co my zrobimy itd.Caly ten stres strasznie odbija sie na dziecku,ono czuje,ze jest niechciane.Gratuluje wiec bardzo madrego podejscia krlnk,wiadomo,ze do decyzji o podjeciu wspolzycia trzeba dojrzec i byc odpowiedzialnym czlowiekiem gdy potem wlasnie zajdzie sie w ciaze.Jak to powiedział mój chłopak-„Gdy dowiem się,ze jestes w ciazy chce sie cieszyc i nosic cie na rekach,a nie denerwowac i zastanawiac co bedzie dalej”.
Zycze zdrowia Tobie i dzidziusiowi:*
10 sierpnia 2008 at 13:15To ja tez gratuluje 🙂
Planowane czy tez nie-w dobry sposob odebralas ta wiadomosc. Wszystko sie dobrze ulozy i bedzie czas i n adziecko i na studia i na wszystko/ Trzeba tylko chciec.
Na razie wazne zebyscie ty i dzieciaczek byli zdrowi 🙂10 sierpnia 2008 at 21:35Dzięki za ciepłe słowa. Już sie nie mogę doczekać jutra. Zeby tak na 100% po prostu WIEDZIEĆ. i zacząć kombinować jak zrobić zeby było dobrze przedewszystkim dziecku 🙂
11 sierpnia 2008 at 07:05[usunięto_link] wrote:
Od 3 tygodni mam zajebi** mdłożci przez cały dzień z naciskiem na rano. Wszystko jem 2 razy w tą i spowrotem. Piersi urosły mi do gigantycznych rozmiarów i to wszystko w ciągu 3 tygodni. hmm, mowie mam te problemy z okresem to pewnie dlatego bolące ogromne piersi. a z mdłożciami i wymiotami, odchudzałam sie za daleko i wyszło tak pewnie zołądek głupieje. ale dziż sobie zrobiłam test, i….. 2 kreseczki. Jutro idę do lekarza potwierdzić ew zaprzeczyć, ale skoro test na 2 kreski wyszedł to zapewne potwierdzić. MATKO BOSKA bede mieć dziecko!!!!!!!! 😉
Jezeli jestes w ciazy , to szczerze gratuluje 🙂
11 sierpnia 2008 at 16:32dziż rano robiłam jeszcze jeden test i tak samo 2 kreseczki. byłam u lekarza niestety usg i badanie krwi dopiero jutro bo do lekarza który chcę zeby mnie prowadził sie nie dostałam, dziż byłam u innego, po prostu zeby być. No i po badaniu takim zwykłym, pomacał mi brzuch gin i badanie przez pochwe i wstępnie stwierdził ze ciąża mała, gdzież około 8 -9 tydzień. Ale jutro już mam nadzieje ze wszystko będe wiedzieć. Cholera umre z niecierpliwożci. A u mojego lekarza niestety dostalam tylko ksiązeczke ” Ciąża – 9 cudownych miesięcy” i jutro z samiutkiego rana idę z przyszłym TATUSIEM ;). który mimo młodego wieku i jakby na to nie patrzeć wpadki to cieszy sie jak głupi.
11 sierpnia 2008 at 17:39No to będziesz miała takiego chrabąszczyka małego, jak na zdjęciu 🙂 Gratuluje!
12 sierpnia 2008 at 06:48oby sie cieszył do końca..
bo znam i takie przypadki ze jak już na żwiat przyjdzie to facet rezygnuje…eh… gratulować już czy jeszcze nie?
12 sierpnia 2008 at 15:11Dlaczego sie na wszystko czeka? no kurde, dziż byłam u innego gina, no i po tej wizycie normalnie UWIELBIAM tego lekarza, pierwszy raz sie chyba spotkałam z tak serdeczną osoba. I chyba po tylu zmianach zostanie ten, bo zaden nawet ten do którego chodziłam do tej pory nie złapał tylu plusów ile ten na jednej wizycie. tyle ze czekałam w kolejce do niego 5 godzin!!! ale to nic, warto było. Więc jutro badanie krwi bo jak od niego wyszłam ze skierowaniami na wszystkie badania to juz było za poźno zeby oddać próbki gdziekolwiek. A i wg niego to jest bardzo wczesna ciąża nie tak jak już pisałam ze 8-9 tydzień, tylko 4-5. W czwartek USG to sie okaże w końcu, bo zglupieje niedługo. W każdym razie powiedział ze to dobrze ze zygam, i ze piersi tak urooosły i bolą bo to znaczy ze ciąza żyje coż takiego powiedział. 🙂
a co do faceta, jakoż mam przeczucie ze tak zostanie 🙂12 sierpnia 2008 at 17:52NO TO REWELACJA 😉
Serdecznie gratuluję 😉
12 sierpnia 2008 at 18:46GRATULACJE ❗ ❗ ❗ ❗
15 sierpnia 2008 at 12:45AHHH, dziewczyny coż niesamowitego!!! Jednak 8 tydzień byłam wczoraj na USG i coo? i słyszałam bicie serduszka mojego prawie 2 cm dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
po prostu nie da sie tego opisać, normalnie wzruszenie maksymalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!15 sierpnia 2008 at 13:09No z pewnożcia 🙂
A rodzice juz wiedza? Jak na to zareagowali? Bo wiadomo, że jednak jest to wpadka…
- AutorOdp.