• Autor
    Odp.
  • WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Aż się użmiechnęłam do siebie,kiedy przeczytałam Twoje pełne radożci posty 😀
    Będziesz żwietną mamą! 😀

krlnk
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 258
    • Zapaleniec

jeszcze nie wiedzą, czekamy na odpowiedni moment. Ale wiem już ze to będzie jutro ew w sobote bo nie ma co zwlekać. A ja tak szczerze to ciekawa jestem jak zareagują. I to maleństwo we mnie daje mi ogromną siłe aby wytrzymać wszystkooo co trzebaaa 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Będzie dobrze 🙂 Można to powiedziec juz patrzac tylko na wasze, a przynajmniej Twoje podejscie 🙂

I podzielam zdanie WarnGirl-z pewnoscia bedziesz swietna mama 😉

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

no to rodzice już wiedzą. Rodzice przyszłego tatusia przeeszczeżliwi. Jego mama to skakała ze szczęscia ze będzie babcią, jego tata sie prawie popłakał. Gorzej było z moimi rodzicami. Pojechaliżmy do firmy mojego taty gdzie siedział z mama i powiedzieliżmy, niestety awantura wybuchła ostra, wiec pojechaliżmy do domu, czekaliżmy w domu i już na spokojnie rozmowa. Heh dziż konfrontacja ;))) znaczy nasi rodzice sie spotykaja u mnie- aby porozmawiać 🙂 wiadomo 🙂

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

No mozna sie bylo pewnie spodziewac ze pierwsza reakcja taka moze byc. Ochlona i tez beda sie cieszyc razem z wami 🙂

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Serdeczne gratulacje!
    Bardzo się cieszę, że się cieszysz, bo Maluszek to największa radożć jaka można sobie wyobrazić. A wiem co mówię, bo mam dwie dziewczynki (4 lata i 2 lata) i czekamy na chłopca, który urodzi się na przełomie listopada i grudnia.
    Jeżli będziesz chciała o coż popytać w związku z ciążą albo maluchami to służę wsparciem.
    Pozdrawiam

P.S. Jak już Ci wymioty bardzo dokuczą – ja wymiotowałam co 15 min przez parę miesięcy w każdej ciąży, to polecam słabą czarną herbatę z dużą ilożcią żwieżego lub sproszkowanego imbiru. Naprawdę pomaga.

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

dzięki Topaz. Wymioty mi juz przeszły, znaczy teraz to tak sporadycznie, rano jest mi mega niedobrze ale ogólnie to spoko :).

Topaz
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 101
    • Zapaleniec

Hej, jak się czujesz? Jak Maluszek?

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

ja żwietnie więc sądze ze maluszek też 😀 ma juz prawie 3 cm!!! 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

po suwaczu widac, ze standardowo jak to w polce: dziecko to i slub…

troche masakra zwazywszy na twoj mlody wiek.

manola
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 123
    • Zapaleniec

Od wieku chyba istotniejsze jest podejżcie. Znam wielu gówniarzy po 40. a także 20-latków, którzy potrafili odnaleźć się w zupełnie nowej sytuacji.

krlnk
    Member
    • Zapaleniec

troche masakra to jest twoje udawanie forumowego cudu żwiata,

Nadiia21
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 57
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

AHHH, dziewczyny coż niesamowitego!!! Jednak 8 tydzień byłam wczoraj na USG i coo? i słyszałam bicie serduszka mojego prawie 2 cm dzidziusia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 🙂
    po prostu nie da sie tego opisać, normalnie wzruszenie maksymalne!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ja też po pierwszej wizycie ubóstwiam swoją Panią doktor, jest dla mnie najlepszym lekarzem z jakim się do tej pory spotkałam…masz racje wzruszenie sięga zenitu kiedy widzisz na monitorku takiego małego szkraba który rządzi w brzuszku hehe ja strasznie się bałam tej wizyty ale odkąd wiem że wszystko jest w najlepszym porządku i widziałam moją dzidzie to nie ma dnia żebym nie usiadła choć na chwilkę i nie pooglądała zdjęć z USG…Czuje że to będzie facet hehehe życzę Ci wszystkiego dobrego i pozdrawiam Serdecznie:)

karolinamilutka
    Member
    • Odp.: 9
    • Początkujący

Gratulować 🙂 Rodzicami nie ma co się przejmować, bo każdy dziadek jak zobaczy swojego wnuczka jest przeszczężliwy. Tak było trochę z moim maleństem, ale ja jestem troche starsza (moi rodzice nie akceptowali mojego tż’ta) ale z przyjscie na swiat mojego maleństwa wszystko się ułożyło:) zyczę dużo miłożci:)

malazuza
    Member
    • Odp.: 5
    • Początkujący

U nas w rodzinie jak siostra dowiedziała się, że est w ciąży, to najpierw (chyba z emocji) bała się mówic mężowi:) Ale wszystko skonczyło się przeszczeżliwie, mają słodkiego bobaska, synka, są zadowoleni i szczeżliwi:) Wiec Tobie też mogę pogratulowac!!!

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Chyba jestem w ciąży!!!!!!!!! :)"

Przewiń na górę