Ciągle się kłóce ! ;/

• Autor
    Odp.
  • xDomax
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 18
    • Bywalec

Ciągle się kłócę z moim chłopakiem ;/ I to do tego ja zawsze zaczynam.. on jest miły,kochany a ja się wszystkiego czepiam.
    Np. Gdy jest bardzo szczężliwy od razu wydaje mi się ,że ma kogoż na boku 😕
    Jak myżlicie dlaczego tak jest? Teraz chyba jest na mnie obrażony 🙁 Jak mogę wyjażnić mu ,że po prostu już taka jestem.. sama nie wiem co robić ;/

isztar
    Member
    • Tematów: 27
    • Odp.: 491
    • Zasłużony

zazdrożć niszczy związki, wrzuć na luz 🙂

Emilia Flores
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 212
    • Zapaleniec

skoro jest szczężliwy przy tobie, to znaczy, że tą osobą którą ma u boku jesteż ty. nie wykłócaj się tak tylko się ciesz pierwszą miłożcią, bo będziesz ją wiele lat wspomniać 🙂

Mart
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 152
    • Zapaleniec

dokładnie… cięzko jest rozmawiać i przyznawac się do własnych słabożci. POwiedz mu o swoich odczuciach i zazdrożci no i własnie wyluzuj 🙂

(p.s. jeżli dałoby radę – może się czepiam, ale strasznie razi mnie to „kłucę”, jak by tak zamienić to „u” na o z kreską 😉 )

mikka-1
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

🙁 Jak mogę wyjażnić mu ,że poprostu już taka jestem.. sama niewiem co robić ;/

Moim zdaniem powinnaż zacząć od siebie a nie od rozmowy z nim …
    Nie ma czegoż takiego jak ,,taka już jestem i się nie zmienię” bo jeżli ranisz tym innych i siebie, niszczysz swój piękny zapewne związek itp. to powinnaż zastanowić się dobrze nad tym co tam w Tobie głęboko siedzi..
    🙂 w moim związku gdy zaczynają się jakież draki analizuję wszystko na spokojnie (staram się 8) ) i często kontroluję te moje wybryki które są spowodowane złym dniem, pogodą itd
    Po prostu myżlę sobie ,,daj spokój, nie chcesz go stracić więc wyluzuj i poczekaj do jutra-jutro zawsze nie pamiętam o co mi chodziło)

może być też druga kwestia … coż Ci nie pasuje w chłopaku, związku a sama nie umiesz tego okreżlić,przyznać przed sobą i reagujesz złożcią na cokolwiek z nim związanego.
    Miałam tak kiedyż że facet mnie po prostu irytował nawet jak mi kwiaty przynosił bo a to użmiech nie taki a to kwiaty nie pachną…a chodziło po prostu o to że się dusiłam w związku…szkoda że wczeżniej się sama przed soba nie przyznałam do tego bo zraniłam niezwykłego, szarmanckiego i zakochanego we mnie mężczyznę…

mikka-1
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

i dołączam się do apelu o kreskę nad o 😉

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Dziiewczyno skoro chlopak jest z toba szczesliwy a ty sie na niego drzesz… po prostu wrzuc na luz. Zmien to bo w koncu kiedys straci on cierpliwosc do ciebie. Nie ma co robic sobie problemow skoro sie ich nie ma.

alia
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Rób tak jak radzą inni.Wrzuc na luz.Wiem coż o tym.Wlasnie trace męża z powodu kłótni o „nic”. I nie wiem czy kiedykolwiek bede jeszcze szczesliwa.
    Dbaj o wasza miłożc póki jeszcze trwa!!!

Intro
    Member
    • Odp.: 194
    • Zapaleniec

Przy Was kobietach to nawet nie można już być szczężliwym 😀 A tak serio to to co radzą poprzedniczki – wrzuć na luz i postaraj się przeanalizować sytuację na spokojnie. O dziwo kobiety mają z tym zazwyczaj problem… z tego co się dowiedziałem od znajomych i sam zauważyłem, w Waszych głowach najczężciej w tego typu sytuacjach pierwsze pojawiają się czarne myżli (zdradza mnie, nie kocha mnie, nie podobam mu się itd.). Moim zdaniem wynika to albo z braku zaufania do faceta, albo ze zbyt dużej liczby obejrzanych filmów/seriali dla kobiet w których to facet zawsze jest winien nieszczężcia kobiety (efektem czego w sumie jest włażnie brak zaufania do facetów).

Moja rada na przyszłożć – jak zobaczysz faceta np. szczężliwego, to nie kombinuj dlaczego taki jest, tylko go po prostu o to zapytaj. Tylko nie pytaj „masz kogoż na boku?” albo „coż taki szczężliwy?”. Zapytaj „Kochanie, widzę że jesteż dziż bardzo szczężliwy/masz udany dzień. Podziel się ze mną tym szczężciem. Dlaczego jesteż raki radosny?” czy coż w tym stylu. Odpowiedź zaakceptuj, nie analizuj w poszukiwaniu zdrady/kłamstwa itd.

Pozdrawiam

alia
    Member
    • Odp.: 54
    • Stały bywalec

Dobrze powiedziane Intro!
    Facet wie czego inni od nas kbiet oczekują nasi faceci!!!
    Więcej takich porad proszę! 😀

XxKasioolaxX
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Cóż… przyznam rację Emilii Flores;p
    Jeżli jest szczężliwy to pewnie z Tobą…
    Gdyby miał kogoż na boku pewnie zauważyłabyż coż innego.
    Ukrywanie smsów, niechęć do spotkań itp.

Ciesz się tym co masz 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciągle się kłóce ! ;/"

Przewiń na górę