- AutorOdp.
- 6 maja 2012 at 20:39
mi się wydaję że jak się dobierze odpowiedni kosmetyk to będzie ok, ale i tak zależy od każdego indywidualnie..
9 maja 2012 at 06:39Tak jak „bera” napisała, dobry kosmetyk aby się nie spalić też ważna rzecz, a w rozsądnych dawkach trochę słoneczka dziecku nie zaszkodzi, jeżli lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań.
9 maja 2012 at 13:23aby to nie było „słońce” z solarium;)
9 maja 2012 at 14:07no na pewno nie!
25 kwietnia 2013 at 18:30ja poleciłabym bardziej balsam brązujący, i pobyt na powietrzu ale pod parasolem, daszkiem itp.
tak żeby słońce na Ciebie nie żwieciło, a wiaterkiem i tak się opalisz;], znajoma się opalała w ciąży i odchudzała i dziecko urodziło się chore, po roku zmarło;/nie życzę nikomu, ale niech przyszłe mamusie trochę pomyżlą23 maja 2013 at 15:21w pierwszej ciazy panicznie balam sie wszelkich przebarwien, ale teraz wiem, ze niepotrzebnie. w drugiej jakos podchodze do tego rozsadnie, nie leze plackiem, ale tez nie chowam sie przed promieniami, wychodze normalnie o 12 i jest ok
28 października 2013 at 21:28Na stronie: [usunięto_link] masz mnóstwo porad dla kobiet w ciąży. Także porad ekspertów. Ewentualnie możesz tam też zapytać o opalanie 🙂
- AutorOdp.