• Autor
    Odp.
  • bera_87
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 182
    • Zapaleniec

mi się wydaję że jak się dobierze odpowiedni kosmetyk to będzie ok, ale i tak zależy od każdego indywidualnie..

Rencia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 480
    • Pasjonat

Tak jak „bera” napisała, dobry kosmetyk aby się nie spalić też ważna rzecz, a w rozsądnych dawkach trochę słoneczka dziecku nie zaszkodzi, jeżli lekarz powiedział, że nie ma przeciwwskazań.

okm
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 126
    • Zapaleniec

aby to nie było „słońce” z solarium;)

nejtan
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 187
    • Zapaleniec

no na pewno nie!

zosienka_g
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

ja poleciłabym bardziej balsam brązujący, i pobyt na powietrzu ale pod parasolem, daszkiem itp.
    tak żeby słońce na Ciebie nie żwieciło, a wiaterkiem i tak się opalisz;], znajoma się opalała w ciąży i odchudzała i dziecko urodziło się chore, po roku zmarło;/nie życzę nikomu, ale niech przyszłe mamusie trochę pomyżlą

dorotaa
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 9
    • Początkujący

w pierwszej ciazy panicznie balam sie wszelkich przebarwien, ale teraz wiem, ze niepotrzebnie. w drugiej jakos podchodze do tego rozsadnie, nie leze plackiem, ale tez nie chowam sie przed promieniami, wychodze normalnie o 12 i jest ok

blizz
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Na stronie: [usunięto_link] masz mnóstwo porad dla kobiet w ciąży. Także porad ekspertów. Ewentualnie możesz tam też zapytać o opalanie 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciąża a opalanie"

Przewiń na górę