Ciąża czy zmiany hormonalne

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dominika019
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Witam, mam 19 lat i już spory czas mam problemy z prolaktyną i tarczycą, brałam dwa rodzaje tabletek na obniżenie prolaktyny, lecz niedawno musiałam je odstawić tak jak zalecił mi endykrolog ponieważ po tabletkach nie mogłam normalnie funkcjonować (skutki uboczne dawały się we znaki). Od pewnego czasu współżyje z chłopakiem, zawsze się zabezpieczamy, zanim dochodził to zawsze „wyszedł ze mnie”, ale wiadomo mogło coż pójżć nie tak. Ostatnio zaczęła mnie boleć prawa pierż i zauważyłam, że jest sporo większa od lewej, mam zmienny apetyt oraz mam powiększone brodawki. Przedwczoraj kiedy zabawiałam się z chłopakiem i była robiona między innymi „palcówka”, z pochwy wyciekło mi trochę brązowej mazi, czy to ma coż z tym wspólnego? Wszystko zaczęło się mniej więcej w tym samym czasie jak odstawiłam tabletki, ale mam wątpliwożci. Okres powinnam dostać za 5 dni… Ciąża czy zaburzenia hormonalne ?

Proszę o rozwinięte wypowiedzi, z góry dziękuje…

Kowal2
    Członek
    • Tematów: 17
    • Odp.: 673
    • Zasłużony

@Dominika019 wrote:

zawsze się zabezpieczamy, zanim dochodził to zawsze „wyszedł ze mnie”…

To nie jest zabezpieczanie. Zwyczajnie się zbadaj i po problemie.

Dominika019
    Członek
    • Tematów: 1
    • Odp.: 1
    • Początkujący

to nie tak, zawsze mieliżmy prezerwatywę, a poza tym wychodził ze mnie. dostałam okres w żrodę, jest skąpy i wygląda na to, że dziż się kończy…

Wyświetlanie 3 wpisów - od 1 do 3 (z 3 w sumie)
  • Musisz się zalogować by odpowiedzieć w tym temacie.
Przewiń na górę