- AutorOdp.
- 9 marca 2007 at 14:40
mam prosbe o rady 馃檪
wybieram sie na 3 randke z bardzo przystojnym panem i chce zaproponowac mu cos niezwyczajnego
chodzi o to zeby nie byla to banalna kolacja, czy kino tylko cos czego dlugo nie zapomni
jeszcze nie wskoczylismy do lozka, wiec nie o takie sprawy mi chodzi
mysle raczej o wizycie w salonie masazu czy cos w tym stylu
macie jakies pomysly??9 marca 2007 at 15:31ja by艂am na randce na zjadach tyrolskich ( lina przyczepiona 15 m nad ziemi膮 i 40 wd艂u偶 niej no i si臋 zje偶d偶a 馃檪 [usuni臋to_link] ) , by艂o troch臋 strachu ale i adrenaliny 馃檪 偶wietna sprawa !!
9 marca 2007 at 15:53faceci lubi膮 adrenalin臋 a masa偶 to mo偶e dobry ale dla kobiet no chyba 偶e facet jest wyko艅czony…. no ale gorzej jakby zamiast ciebie wspomina艂 masa偶ystk臋
9 marca 2007 at 17:04mi sie tez wydaje ze masaz na pierwsza czy tez trzecia randke to nie zabardzo, jakos tak wydaje mi sie ze na takie wsp贸lne wypady to jednak troche za wczesniej, lepsze by by艂o co偶 bardziej szalonego, lu藕nego, mo偶e kr臋gle???
14 marca 2007 at 10:12Lodowisko, wspinaczka na sztucznej sciance, pizzeria gdzie mozna samodzielnie zrobic sobie pizze? :>
Powodzenia!6 maja 2007 at 06:47Najlepszy prezent na tak膮 randk臋 to zwi膮zany z jego pasj膮. Ja np kiedy偶 zaprosi艂am mojego ch艂opaka na mecz jego ulubionego klubu (oczywiscie niewiedzia艂 co i jak) Szczesliwy na maxa. 馃榾
6 maja 2007 at 10:34a moze gocard? czy jak to sie pisze, fafceci lubia auta a gocardy to swietna zabawa
6 maja 2007 at 13:55pierwsza randka hmmm mecz na druga zabra艂 mnie motorem w bardzo romantyczne miejsce potem wieczory filmowe restauracje i teraz jestesmy z soba rok wiec randki nam sie skonczyly
6 maja 2007 at 14:05@Onione wrote:
…lubimy spok贸j przyrody wi臋c przesiadywanie w lesie, widok zachodzacego s艂o艅ca z ambony mysliwskiej… podchodzaca zwierzyna, kt贸r膮 mo偶na obserwowa膰. Nie wiadomo czy bicie serca to kwestia uczucia do m臋偶czyzny czy tego, co si臋 widzi wieczorem w lesie. U mnie chyba i jedno, i drugie… 馃檪
Podoba mi si臋 to, naprawd臋 mi si臋 podoba.
10 maja 2007 at 19:19dla mnie to nudne kazdy lubi co innego ja marze o randce na skoku z spadochronem 馃榾
17 maja 2007 at 14:59Ooooo…. gokarty to super sprawa, jakis czas temu moj facet mnie namowil (jezdzil na nich dosyc powaznie za mlodu) i tak mnie to wciagnelo ze teraz w kazdy weekend smigamy 馃檪
Polecam :))))18 wrze艣nia 2020 at 12:28Pomy艣l o tym czym si臋 interesuje i szukaj w tym kierunku. Ja pozna艂am si臋 z moim partnerem na portalu [usuni臋to_link] i opowiada艂am mu 偶e lubi臋 zwierz臋ta, natur臋. Dlatego na pierwsz膮 randk臋 zabra艂 mnie do zoo.
- AutorOdp.