- AutorOdp.
- 31 stycznia 2008 at 13:05
To nie prawda, że nie schudnie na stałe. Problem w tym, że wiele osób myżli o diecie jako czymż p****żciowym, a jak ktoż ma problemy z nadwagą to musi po prostu pomyżleć o tym by zmienić swe nawyki żywieniowe raz na zawsze.
31 stycznia 2008 at 13:48kurcze przeciez o to mi chopdzilo rany…
chodzi o ot ze przy takiej diecie jaka stosuje nie schudnie na zawsze!!31 stycznia 2008 at 16:52[usunięto_link] wrote:
Sisi nigdy na stale nie schudniesz – to ze chudneisz teraz to wiadome bo prawie nic nie jjesz , ale to tylko na krotko , waga wroci szybko.
Ja wiem ze mozna schudnąc na stałe tylkopewnie robie to w zły sposób
31 stycznia 2008 at 16:54okej czyli zdrowe posiłki to juz wiem….a jakies cwiczenia? podkresle ze nie moge chodzic na basen a na siłownie mnie nie stac
31 stycznia 2008 at 17:07ja polecam tez duzo warzyw i zielonej herbaty… 😛
a ćwiczeń mnóstwo możesz znaleźć w internecie i to takich które możesz wykonywac sama w domu.
niestety z tego co mi wiadomo aby schudnąć nie wystarczą krótkie 15-30 minutowe seryjki codziennie bo to jest dobre na kondycje.
zeby cos zrzucic musisz poswiecic na to conajmniej 45minut albo godzine, moze byc nawet co drugi-trzeci dzien.31 stycznia 2008 at 18:32[usunięto_link] wrote:
okej czyli zdrowe posiłki to juz wiem….a jakies cwiczenia? podkresle ze nie moge chodzic na basen a na siłownie mnie nie stac
Hmm basen byłby najlepszy. Siłownia nie wskazana na pierwszym etapie. Proponuję gimnastykę w domu pół h. Tak ajk rozgrzewka na wf-ie. Dobra też jest ponoć skakanka,a jak się ociepli to b. dobry jest rower.
31 stycznia 2008 at 19:54Proponuje nie radzic ludziom spozywania ostatniego posilku o jakiejs godzinie nie ma takiej zasady, ostatni posilek powinno sie jesc 2-3 godz przed snem a kazdy chodzi spac o roznych porach.
Sisi wejdz na stronke IZZ tam sa zasady zdrowego odzywiania dla kazdego takze dotyczy odchudzajacych ktorzy dodatkowo ograniczaja kalorie:
[usunięto_link]31 stycznia 2008 at 20:57jeju naprawde mi pomoglyscie…. teraz postaram sie wytrwac w tym wszystkim co postanowie. Musze bo wiem ze gdy polubie samą siebie bedzie całkiem inaczej w związku i z samopoczuciem.
Dziekuje wam jeszcze raz. W razie potrzeby bede pytac :))
31 stycznia 2008 at 21:01[usunięto_link] wrote:
Proponuje nie radzic ludziom spozywania ostatniego posilku o jakiejs godzinie nie ma takiej zasady, ostatni posilek powinno sie jesc 2-3 godz przed snem a kazdy chodzi spac o roznych porach.
Sisi wejdz na stronke IZZ tam sa zasady zdrowego odzywiania dla kazdego takze dotyczy odchudzajacych ktorzy dodatkowo ograniczaja kalorie:
[usunięto_link]Widocznie nie znasz tej zasady. 😉
31 stycznia 2008 at 21:18co mam przez to rozumiec?
31 stycznia 2008 at 21:32Przez co?
31 stycznia 2008 at 23:06Widocznie nie znasz tej zasady.
a moze jasniej bo nie wiem o co Ci chodzi.
1 lutego 2008 at 12:48kimmuriel:
Widocznie nie znasz tej zasady
zasady znam dobrze ale zasada jedzenia ostatniego posilku o konkretnej godzinie jest przestarzała kiedys funkcjonowala ale juz od dawana kazdy dietetyk powie Ci ze do tego sie nie powinno stosowac poniewaz doprowadza to do hipoglikemii w nocy a poza tym taka dluga przerwa sprzyja odkladaniu materialu zapasowego w tkance tluszczowej, radze poczytac obecną literaturę zywieniowa a gwaratuje ze nigdzie nie znajdziesz godziny o ktorej trzeba jesc ostatni posilek[/b]
1 lutego 2008 at 16:12ostatni posilek zalezy od tego o ktorej godzinie idziesz psac.
A jesli chodzi o ruch to mozesz biagac nawet w miejscu znalezc w internecie cwiczenia polecam na yotube 8 minutes tam masz na wiele partii fajne cwiczonka do tego rower , skakanka jakis wlasny ruch przy muzyce 😉20 lutego 2008 at 13:51[usunięto_link] wrote:
ostatni posilek zalezy od tego o ktorej godzinie idziesz psac.
A jesli chodzi o ruch to mozesz biagac nawet w miejscu znalezc w internecie cwiczenia polecam na yotube 8 minutes tam masz na wiele partii fajne cwiczonka do tego rower , skakanka jakis wlasny ruch przy muzyce 😉ja stosuję nawet ruch bez muzyki:) fajne to bardzo jest i sprawia mi duzo frajdy:)
- AutorOdp.