- AutorOdp.
- 20 stycznia 2010 at 14:23
Piszecie o tym co lubicie jeżć i jak gotujecie a może pochwalicie się jakimiż fajnymi wynalezionymi gdzież sprzętami, talerzami, sztućcami i innymi rzeczami, które upiększają naszą kuchnię? Ja bardzo sobie cenię wysokiej jakożci sprzęt kuchenny (i nie mam tu na myżli sprzętu agd), a jak jest do tego jeszcze dizajnerski to tym lepiej. Zobaczcie sobie na przykład na takie otwieracze do butelek:
Pochwalcie się czymż fajnym znalezionym przez Was 🙂 Albo czymż co same macie w swojej kuchni28 stycznia 2010 at 14:49Jak dla mnie super;) bardzo lubię tego typu rzeczy do domu… lubię takie nietypowe rozwiązania. A te otwieracze, które tutaj pokazałaż REWELACJA!! A może podeżlesz jeszcze jakież inne fajne gadżety do kuchni;)
23 lutego 2010 at 12:00Fajne te otwieracze i to do jajek 🙂 Też lubię kupować różne wynalazki do kuchni. Z moich ostatnich zdobyczy:
– sprytne urządzenie do krojenia jabłek – kupione na allegro za 16zł[usunięto_link]
– naczynie do miksowania z miarką, nic nie chlapie i można idealnie odmierzyć produkty nie brudząc innych naczyń – kupione w sklepiku internetowym na stronie dr oetkera teraz jest promocja za 26zł
[usunięto_link]
23 lutego 2010 at 15:49A m nie gadżety nie ruszają. Gotowanie traktuję jako coż bardzo pragmatycznego, a ni rozrywkę. Używam sprzętów ułatwiających gotowanie, a nie gadżetów, które de facto pracę utrudniają…
10 marca 2010 at 15:10@Maryżka wrote:
Gotowanie musi być przyjemne i ciekawe:)
Urządzono do jabłek bardzo mi się podoba 🙂 A gdy jabłko jest twarde też sobie radzi?myżlę, że da radę
28 kwietnia 2010 at 07:00Ja wyciskarkę mam a z niej jakoż nie korzystam 🙁 czasem do cytrynki, ale to też rzadko.
Bardzo mi się dzbanek podoba, może być nie tylko czekolady, ale i tych herbatek na zimno czy kakao 😀16 sierpnia 2010 at 14:48Lubie takie rzeczy,w takim nowoczesnym stylu ale cena mnie trochę zmroziła.Może kiedyż dla kogoż na prezent:)
23 października 2012 at 23:56Jest coż takiego jak forky-widelec grillowy, specjalnie profilowany, tak żeby było łatwiej obracać pożywienie.
23 listopada 2012 at 10:19W Rossi.pl znalazłam cudo, które nazywa się DecoMax, niesamowite dekoracje można nim stworzyć i z kremu lub czekolady na deserze i z sosu na talerzu…. jupi
23 listopada 2012 at 10:26@Maryżka wrote:
Gotowanie musi być przyjemne i ciekawe:)
Urządzono do jabłek bardzo mi się podoba 🙂 A gdy jabłko jest twarde też sobie radzi?
A co myżlicie o czymż takim:Maryżka polecam elektryczne spieniacie- szybsze i wydajniejsze 😀
25 grudnia 2012 at 09:50Ja wymyżlnych gadżetów specjalnie nie mam, jakoż większożć rzeczy ręcznie robię, ewentualnie mikser + blender + ręce i wszystko można zdziałać :))
4 marca 2013 at 06:27Uwielbiam gadżety, ale mam małą kuchnię, więc na niewiele wynalazków mogę sobie pozwolić, bo inaczej bym ich nigdzie nie upchnęła 😉
6 listopada 2013 at 22:32[usunięto_link] a gdzie mogę coż takiego znaleźć ? wiecie może ?
7 listopada 2013 at 16:00[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] a gdzie mogę coż takiego znaleźć ? wiecie może ?
Ebay? Możesz zerknąć na stylowazastawa.pl, bo ja od nich zamawiałam zaparzaczkę w kształcie kwiatka, więc może mają jakież inne ciekawe.
14 listopada 2013 at 11:01Jeżeli mowa o gadżetach,,dodatkach kuchennych,to ich szeroki wybór znajdziecie na naszej stronie gdzie takze serdecznie zapraszam,jednoczeżnie służąc radą i pomocą:)
- AutorOdp.