- AutorOdp.
- 31 sierpnia 2013 at 17:50
Wow, nie wiedziałem, że coż takiego istnieje. trzeba mieć się na bacznożci 😆
13 września 2013 at 13:24fajny ten program, też o nim nie słyszałam
15 września 2013 at 08:31żwietny programik, dzięki na pewno skorzystam:)
16 września 2013 at 02:06program napewno wart uwagi
27 września 2013 at 10:44interesujący…hehe
27 września 2013 at 11:01ale laseczki po co wam to?
27 września 2013 at 11:50programik bardzo przydatny:)
8 października 2013 at 15:16Ostatnia rzecza jaka bym zrobila to wykorzystala ten program. A gdyby mi moj maz cos takiego zrobil zastanawialabym sie nad rozwodem.
To ze mam męża nie znaczy ze jest moją własnożcią, on ma swoje zycie ktore dzieli ze mną ale są sprawy ktorych ze mną nie wiążę. Tak samo idzie w drugą stronę. Kim byżmy byli nie mając swojego zycia a jedynie zycie rodzinne. Gdyby doszlo do rozwodu z jakiegos powodu oboje nie wiedzielibysmy co z soba zrobic, a tak nie cale życie lega w gruzach a czężć.
Skoro wychodzi i nie chce bym wiedziała gdzie jest, muszę to uszanować. Też mi się zdarza wyjżć i nic nie mowić.
11 października 2013 at 09:19Co wy, przecież to nie działa, to jest zwykła żciema żeby tylko zgarnąć kasę od ludzi ;p
12 października 2013 at 12:26kolejni naciagacze!
12 października 2013 at 16:01No taka mała inwigilacja 🙂
12 października 2013 at 16:29[usunięto_link] wrote:
Ostatnia rzecza jaka bym zrobila to wykorzystala ten program. A gdyby mi moj maz cos takiego zrobil zastanawialabym sie nad rozwodem.
To ze mam męża nie znaczy ze jest moją własnożcią, on ma swoje zycie ktore dzieli ze mną ale są sprawy ktorych ze mną nie wiążę. Tak samo idzie w drugą stronę. Kim byżmy byli nie mając swojego zycia a jedynie zycie rodzinne. Gdyby doszlo do rozwodu z jakiegos powodu oboje nie wiedzielibysmy co z soba zrobic, a tak nie cale życie lega w gruzach a czężć.
Skoro wychodzi i nie chce bym wiedziała gdzie jest, muszę to uszanować. Też mi się zdarza wyjżć i nic nie mowić.
Brawo, bardzo inteligentne podejscie, bez zaufania nie zwiazku koniec kropka.
14 października 2013 at 16:10Głupota! I wiara, że ten program naprawdę działa i chęć używania go.. Tak samo jak kobieta nie jest własnożcią faceta, tak samo działa w drugą stronę.. Chęć kontrolowania wszystkiego jest chora :/
27 stycznia 2015 at 12:44co prawda to prawda , program jest ok !
- AutorOdp.