• Autor
    Odp.
  • Misia
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 263
    • Zapaleniec

Moj chloapk wymyslil, ze mam kosciste łokcie i wbijam mu je w nocy i go to drazni…no fakt lokcie mam najbardziej szpiczaste jakie znam, i rozwalm sie nimi w nocy, ale dzis to na mnie nakrzyczal za to w nocy ze go bode nimi…no i co ja mam zrobic? rece sobie poucinac?

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Powiedz ze w takim razie moze spac na ziemi 😛

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

A duze macie lóżko? Zdarzalo sie to wczesniej czy tylko ostatnio?

Moj facet tez narzeka ze sie rozwalam na 3/4 lozka….No ale przeciez w nocy nie mozna kontrolowac swoich ruchow w trakcie snu…Heh

Misia
    Member
    • Zapaleniec

no lózko mamy ogromne…i to on sie ewidentnie wpycha na mnie czyli nadziewa na moje lokcie, ale mowi ze to dlatego ze chcie sie przytulic, a ja jestem jak kaktus kujaca i sie nie daje 🙂 no dzieje sie to od jakis 2 miesiecy…wczesniej tez na cos tam marudzil, aj no poprostu brak slow na tych facetow 🙂 Smieje sie z tego, ale jak ktos krzyczy na Ciebie przez twoje Boguducha winne lokcie to nie jest milo

Olgus
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 1073
    • Maniak

Może powiedz mu żeby Ci kupił jakież miękkie ochraniacze na łokcie. 😆
    A tak na serio to niech nie narzeka, ma swoją własną i kochaną kobietę w łożku, więc kwestię łokci mógłby przemilczeć/przecierpieć/przeżyć. 😉

Czerwona
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 783
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

no lózko mamy ogromne…i to on sie ewidentnie wpycha na mnie czyli nadziewa na moje lokcie, ale mowi ze to dlatego ze chcie sie przytulic, a ja jestem jak kaktus kujaca i sie nie daje 🙂 no dzieje sie to od jakis 2 miesiecy…wczesniej tez na cos tam marudzil, aj no poprostu brak slow na tych facetow 🙂 Smieje sie z tego, ale jak ktos krzyczy na Ciebie przez twoje Boguducha winne lokcie to nie jest milo

No kurde jak sam sie na ciebie wpycha to jego wina ❗ Sam sie nabija na twoje chude łokietki 😉 A potem sie glupio tlumaczy ze chcial sie przytulic…. Ech ci faceci…

To niech sie przytula do Ciebie rano, po przebudzeniu, jak mu to tak strasznie przeszkadza…Heh

Ksenon
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 5
    • Początkujący

zawsze można do czegoż sie przyczepic ……………

vega
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 87
    • Stały bywalec

Wprowadź mały szantaż. Powiedz mu: Kochasz mnie? To pokochaj również moje łokcie 🙂

Misia
    Member
    • Zapaleniec

Dzieki vega, ale on mi pewnie odpowie wtedy ze on owszem kocha moje lokcie ale jakies 30 cm od niego 🙂 Ale musze wam powiedziec ze ostatnio sie troszke uspokoilo, nie wiem czy moj Kochany sie przyzwyczail , czy ja mnie kluje 🙂

eta
    Member
    • Tematów: 43
    • Odp.: 1270
    • Maniak

zdziwia chłopak jak nic.. ja tez mam „kożciste” łokcie i jakoż u nas nie ma problemu 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Ciezkie noce…"

Przewiń na górę