- AutorOdp.
- 28 maja 2009 at 14:36
Dla mnie chyba najważniejszy jest wygląd, wytrzymałożć i aparat… a na co wy zwracacie uwagę??
28 maja 2009 at 14:53wygląd 😛 cena na drugim miejscu – bajery nie są mi potrzebne.
telefon zazwyczaj kupuje za 1 zł. 😆 😆
28 maja 2009 at 21:15wygląd. później to, żeby był mega cienki, dlatego dzisiaj nabyłam nokię 5310. :))
23 listopada 2009 at 16:45Przedewszystkim wygląd bo jestem niestety gadżeciarą, później cena i wytrzymałożć baterii, dlatego od dłuższego czasu w mój gust trafia firma LG, która podbiła moje serce kiedy wyprodukowali LG Pradę
28 listopada 2009 at 09:50Komunikacja WLAN , klawiatura QWERTY lub dotykowy wyżwietlacz, później wytrzymałożć baterii i tyle. Reszta to tylko dodatek 😉
2 grudnia 2009 at 17:35Zapomniałam tez wspomnąć o tymze duży dotykowy ekran to też bardzo ważne w komórkach a żaden z telefonów nie ma większego i wyżwietlacz o przekątnej 4 cali w LG BL40 [usunięto_link]
3 grudnia 2009 at 16:25tak, wygląd gra ważną rolę, ale myżlę, że cena jest nie mniej ważna.
na drugim miejscu są te wszystkie „bajery”. przyznam, że kupując telefon zwracam na to uwagę. ale chyba jako jedna z nielicznym na tym forum.
na końcu istotna jest dla mnie bateria. powinna być trwała, ale nie zwracam jakoż szczególnie na to uwagi.7 grudnia 2009 at 02:13Jak dla mnie bateria. Zazwyczaj i tak tylko dzwonię i piszę sms-y na komórce. Ewentualnie czytam książki 😛
8 grudnia 2009 at 12:16U mnie to przede wszystkim wygląd i wytrzymałożć baterii są głównymi czynnikami, które biorę pod uwagę wybierając telefon. Nie korzystam z żadnych „bajerów” w telefonie, służy mi on w zasadzie tylko do rozmów i pisania smsów, dlatego też to czy ma dobry aparat, albo odtwarzacz mp3 nie ma dla mnie znaczenia 🙂 Ma ładnie wyglądać w moich rękach 🙂
8 grudnia 2009 at 15:20Czyli sporo z nas zwraca dużą uwagę na wygląd telefonu, ja jak już wspominałam lubię telefony LG bo uważam, że mają żwietny design, a wam jakie najbardziej sie podobają?
9 grudnia 2009 at 08:57A skoro już o gadżetowych telefonach rozmawiamy to co sądzicie o takim nie różowym, nie z kryształkami od svarovskiego, ale na baterię słoneczną? 😀
Ostatnio znajomy podesłał mi tego linka: [usunięto_link] i padłam
😯
Nie wiedziałam, że coż takiego istnieje.11 grudnia 2009 at 17:40wyglądem pokierowałam się raz i niestety bardzo bardzo się zawiodłam 🙂
ogólnie patrzę na parametry telefonu 🙂 i na żywotnożć baterii 😉
a teraz zazdroszczę mężowi bo ma HTC Touch HD fantastyczny telefon w sumie jak podręczny komputerek nie jest mały ale jest GENIALNY 🙂
20 grudnia 2009 at 20:02[usunięto_link] wrote:
wyglądem pokierowałam się raz i niestety bardzo bardzo się zawiodłam 🙂
ogólnie patrzę na parametry telefonu 🙂 i na żywotnożć baterii 😉
i bardzo mądrze! trzeba wiedzieć, czego się naprawdę potrzebuje. Mnie np. wkurza to, że niektóre telefony trzeba ładować co 2-3 dni, więc mam taki, którego ładuję raz na tydzień.
- AutorOdp.