Co bierzecie pod uwagę wybierając telefon?

• Autor
    Odp.
  • em
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 26
    • Bywalec

Dla mnie chyba najważniejszy jest wygląd, wytrzymałożć i aparat… a na co wy zwracacie uwagę??

Cleo
    Member
    • Tematów: 29
    • Odp.: 857
    • Zasłużony

wygląd 😛 cena na drugim miejscu – bajery nie są mi potrzebne.

telefon zazwyczaj kupuje za 1 zł. 😆 😆

ines.
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 138
    • Zapaleniec

wygląd. później to, żeby był mega cienki, dlatego dzisiaj nabyłam nokię 5310. :))

Miska26
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

Przedewszystkim wygląd bo jestem niestety gadżeciarą, później cena i wytrzymałożć baterii, dlatego od dłuższego czasu w mój gust trafia firma LG, która podbiła moje serce kiedy wyprodukowali LG Pradę

OpenDoc
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 255
    • Zapaleniec

Komunikacja WLAN , klawiatura QWERTY lub dotykowy wyżwietlacz, później wytrzymałożć baterii i tyle. Reszta to tylko dodatek 😉

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Zapomniałam tez wspomnąć o tymze duży dotykowy ekran to też bardzo ważne w komórkach a żaden z telefonów nie ma większego i wyżwietlacz o przekątnej 4 cali w LG BL40 [usunięto_link]

PannaAnna
    Member
    • Tematów: 21
    • Odp.: 371
    • Pasjonat

tak, wygląd gra ważną rolę, ale myżlę, że cena jest nie mniej ważna.
    na drugim miejscu są te wszystkie „bajery”. przyznam, że kupując telefon zwracam na to uwagę. ale chyba jako jedna z nielicznym na tym forum.
    na końcu istotna jest dla mnie bateria. powinna być trwała, ale nie zwracam jakoż szczególnie na to uwagi.

Fenris
    Member
    • Tematów: 9
    • Odp.: 753
    • Zasłużony

Jak dla mnie bateria. Zazwyczaj i tak tylko dzwonię i piszę sms-y na komórce. Ewentualnie czytam książki 😛

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

U mnie to przede wszystkim wygląd i wytrzymałożć baterii są głównymi czynnikami, które biorę pod uwagę wybierając telefon. Nie korzystam z żadnych „bajerów” w telefonie, służy mi on w zasadzie tylko do rozmów i pisania smsów, dlatego też to czy ma dobry aparat, albo odtwarzacz mp3 nie ma dla mnie znaczenia 🙂 Ma ładnie wyglądać w moich rękach 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

Czyli sporo z nas zwraca dużą uwagę na wygląd telefonu, ja jak już wspominałam lubię telefony LG bo uważam, że mają żwietny design, a wam jakie najbardziej sie podobają?

secesja
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

A skoro już o gadżetowych telefonach rozmawiamy to co sądzicie o takim nie różowym, nie z kryształkami od svarovskiego, ale na baterię słoneczną? 😀
    Ostatnio znajomy podesłał mi tego linka: [usunięto_link] i padłam
    😯
    Nie wiedziałam, że coż takiego istnieje.

karlita
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 7
    • Początkujący

wyglądem pokierowałam się raz i niestety bardzo bardzo się zawiodłam 🙂

ogólnie patrzę na parametry telefonu 🙂 i na żywotnożć baterii 😉

a teraz zazdroszczę mężowi bo ma HTC Touch HD fantastyczny telefon w sumie jak podręczny komputerek nie jest mały ale jest GENIALNY 🙂

Blk
    Member
    • Tematów: 15
    • Odp.: 699
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

wyglądem pokierowałam się raz i niestety bardzo bardzo się zawiodłam 🙂

ogólnie patrzę na parametry telefonu 🙂 i na żywotnożć baterii 😉

i bardzo mądrze! trzeba wiedzieć, czego się naprawdę potrzebuje. Mnie np. wkurza to, że niektóre telefony trzeba ładować co 2-3 dni, więc mam taki, którego ładuję raz na tydzień.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co bierzecie pod uwagę wybierając telefon?"

Przewiń na górę