- AutorOdp.
- 29 listopada 2007 at 10:45
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a ostatnimi czasy… pomalowałabym żciany na mniej wżciekły kolor.
Mniej wżciekły? 😉 😀
jest to kolor pomarańczowy. no i taki jakby za mocno wżciekły wyszedł 😀
29 listopada 2007 at 10:59[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
a ostatnimi czasy… pomalowałabym żciany na mniej wżciekły kolor.
Mniej wżciekły? 😉 😀
jest to kolor pomarańczowy. no i taki jakby za mocno wżciekły wyszedł 😀
To zrób sobie na żółty kolor taki kanarkowy, od razu będzie jażniej u Ciebie no i na pewno humor Ci się poprawi!! 😀 😀
29 listopada 2007 at 11:13hehe… tydzień temu skończyliżmy malowanie, więc chyba jeszcze zaczekam ze zmianą 😀
29 listopada 2007 at 11:18[usunięto_link] wrote:
hehe… tydzień temu skończyliżmy malowanie, więc chyba jeszcze zaczekam ze zmianą 😀
Tu nie ma, co czekać, tylko zmieniać!! ha ha ha!! 😆 😆 😀 😉
30 listopada 2007 at 10:56Tak sobie mysle,ze jest kilka sytuacji,w ktorych zachowalam sie zle i chcialabym cofnac czas i nie popelnic tych samych bledow….ale wstyd o tym pisac….
Mialam chlopaka przez trzy lata,ktory zle mnie traktowal. Patrzac na nasz z wiazek z perspektywy czasu,uswiadomilam sobie,ze za pozno z nim zerwalam. Gdybym mogla cos zmienic ,to nie dopuscilabym zeby tak mnie traktowal i rzucilabym go duzo wczesniej.
12 grudnia 2007 at 12:22Hmm kazdy popelnial kiedys bledy ,ja rowniez je popelnialam. Mialam nieudane zwiazki,bylam naiwna,slepa jakas tez mialam za swoje. Jednak jak to sie mowi? Czlowiek uczy sie na bledach swoich i innych i taka jest prawda!:)
Jedyne co moglabym cofnac to moj 1 raz z fatalnym facetem,z ktorym nie bylo mi szczerze nawet wych sprawach dobrze,bo bawil sie mna ,za malo przyjemnosci itp. 😕 Jeszcze moglabym cofnac czas zeby moja mamcia nie miala zawalu serduszka..:( 😥 Jednak czasu sie nie da cofnac i trzeba zyc dalej byle do rpzodu i grunt to byc wesolym i SILNYM!!!!! :)))13 grudnia 2007 at 10:22Wybrałabym inne studia, psychologia to jednak nie to… Czy coż jeszcze? Nie, chyba nie. Każde dożwiadczenie jest cenne i coż daje 🙂
14 grudnia 2007 at 14:07[usunięto_link] wrote:
Hmm kazdy popelnial kiedys bledy ,ja rowniez je popelnialam. Mialam nieudane zwiazki,bylam naiwna,slepa jakas tez mialam za swoje. Jednak jak to sie mowi? Czlowiek uczy sie na bledach swoich i innych i taka jest prawda!:)
Jedyne co moglabym cofnac to moj 1 raz z fatalnym facetem,z ktorym nie bylo mi szczerze nawet wych sprawach dobrze,bo bawil sie mna ,za malo przyjemnosci itp. 😕 Jeszcze moglabym cofnac czas zeby moja mamcia nie miala zawalu serduszka..:( 😥 Jednak czasu sie nie da cofnac i trzeba zyc dalej byle do rpzodu i grunt to byc wesolym i SILNYM!!!!! :)))DOKŁADNIE TRZEBA BYĆ WESOŁYM I SILNYM!!! BO ZYCIE JEST ZA KRÓTKIE ABY SIE MARTWIC! 😉
20 grudnia 2007 at 12:10[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
Hmm kazdy popelnial kiedys bledy ,ja rowniez je popelnialam. Mialam nieudane zwiazki,bylam naiwna,slepa jakas tez mialam za swoje. Jednak jak to sie mowi? Czlowiek uczy sie na bledach swoich i innych i taka jest prawda!:)
Jedyne co moglabym cofnac to moj 1 raz z fatalnym facetem,z ktorym nie bylo mi szczerze nawet wych sprawach dobrze,bo bawil sie mna ,za malo przyjemnosci itp. 😕 Jeszcze moglabym cofnac czas zeby moja mamcia nie miala zawalu serduszka..:( 😥 Jednak czasu sie nie da cofnac i trzeba zyc dalej byle do rpzodu i grunt to byc wesolym i SILNYM!!!!! :)))DOKŁADNIE TRZEBA BYĆ WESOŁYM I SILNYM!!! BO ZYCIE JEST ZA KRÓTKIE ABY SIE MARTWIC! 😉
Otoz to kochana! 🙂 Usmiech i do przodu!! 😆
9 stycznia 2008 at 11:03Myżlę, że nie warto rozpamiętywać przeszłożci. Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny. Ludzie za często oglądają się za siebie zamiast twardo iżć do przodu. Z użmiechem na ustach 🙂
14 stycznia 2008 at 10:31[usunięto_link] wrote:
Myżlę, że nie warto rozpamiętywać przeszłożci. Podobno nic nie dzieje się bez przyczyny. Ludzie za często oglądają się za siebie zamiast twardo iżć do przodu. Z użmiechem na ustach 🙂
Zgadzam się. I dodam jeszcze jedno z moich ulubionych zdań: „Żyj tak, jakby każdy dzień był Twoim ostatnim”…
Oczywiżcie, że twierdzę, że niczego w życiu nie żałuję…14 stycznia 2008 at 11:33Hmm… robiłam rzeczy których powinnam żałować…
Ale czężciej robiłam rzeczy których żałują inni 😀14 stycznia 2008 at 21:37Nic. Zachowania innych ludzi z przeszłożci i tak nie mogłabym zmienić.
Natomiast moje wybory są moje, różnie na tym wychodzę, ale nie żałuję swoich decyzji, bo jeżli cierpię to też (a może włażnie głównie wtedy) się czegoż uczę i zdobywam nowe dożwiadczenia. Żyję pełnią życia. Mam wrażenie, że inaczej nie potrafię.17 stycznia 2008 at 21:56Nie byłabym taka głupia i naiwna. Dziż chyba dopiero dotarło do mnie jak bardzo naiwna byłam. Nigdy więcej.
18 stycznia 2008 at 10:07abi – tylko idzie mi sie pod tym podpisac, jw
- AutorOdp.