Co byżcie zmieniły/li w przeszłożci??

• Autor
    Odp.
  • ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Tak mnie natchnęło, aby zadać to pytanie, ponieważ siedząc w domu w ciszy zaczęłam wspominać przeszłożć…
    I tak?.. wspominając wszystko doszłam do wniosku ( nie narzekam, że jest mi źle, bo tak nie jest 😀 ) ale doszłam do wniosku, że gdybym miała taką możliwożć na pewno zmieniłabym 3 rzeczy, pierwsza to szkoła. Na pewno poszłabym nie do ogólniaka, ale do gastronomi, bo być może teraz .. ( nie piszę, że tak włażnie by było, ale… ) może teraz gotowałabym nie tylko dla siebie i mojego miżka, ale może byłabym zawodową kucharką ( przyznam się, że kocham eksperymentować w kuchni 😉 ) druga rzecz jaką bym zmieniła, to na pewno więcej bym balowała a mniej zakuwała w szkole, no i jeszcze jedna rzecz, to na bank, szybciej zerwałabym z moim byłbym chłopakiem a nie męczyłabym się z nim przez 2 lata ( stracone i nie powrotne lata 😕 eh, życie ) bo może, gdybym szybciej podziękowałabym mu za wspólne spędzone chwile szybciej byłabym z moim obecnym misiem ( no i może byłby to już nasz 2 rok wspólnego bycia razem a nie prawie 10 miesięcy 🙂 )
    Nie wiem, czy faktycznie moje życie byłoby lepsze i bardziej barwne, jeżli rzeczywiżcie miałabym możliwożć zmienić te 3 sprawy w moim życiu, może moje życie toczyłoby się innym ( lepszym ) torem, a może nie, nie wiem, ale często zadaję sobie to pytanie ( myżlę, że Wy też je sobie zadajecie? 😀 ) CO BY BYŁO GDYBY….? 😀 😀

NO WŁAśNIE A, CO WY BYśCIE ZMIENIŁY/ LI GDY BYśCIE MIELI TAKA MOŻLIWOśĆ?? 😀 😀

parvati
    Member
    • Tematów: 41
    • Odp.: 4056
    • Guru

nic.

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Chyba nic, bo jeżlibym zmieniła coż to czy byłoby teraz mi tak dobrze. Jednej rzeczy nie chciałam zrobić: zranić mojego przyjaciela.

Magdus
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 582
    • Zasłużony

Wybrałabym inny kierunek studiów.

Zielonooka
    Member
    • Guru

a na jakim jesteż?

Niebo86
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 589
    • Zasłużony

kilka sytuacji które miały wpływ na moje 3-miesięczne rozstanie z M..niedawno podjeliżmy decyzje o poworcie do siebie i wierzę że te wczeżniejsze incydenty pozwolą nam wyciągnąć wnioski i że oboje będziemy sie starali aby wszystko było ok 🙂 🙂
    także jednym zdaniem nie pozwoliłabym mu odejżć..

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Gdybym nie była sobą to pewnie pozmieniałabym pełno różnych sytuacji…ale nie!Bo te sytuacje doprowadziły do innych sytuacji,których nie żałuję,bo dzięki niektórym sytuacjom moje podejżcie do życia się zmieniło,poznałam różnych ludzi i jestem tym,kim jestem a taką własnie siebie lubię 😀 Nic nie zmieniłabym,bo nie zmieniłabym tego,co jets teraz,a wiem,że każda mała zmiana w mojej przeszłożci miałaby wpływ na teraźniejszożć 🙂

Magdus
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

a na jakim jesteż?

pedagogika

Zielonooka
    Member
    • Guru

@Magduż wrote:

[usunięto_link] wrote:

a na jakim jesteż?

pedagogika

to na co chciałabyż pójżć?

Magdus
    Member
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

@Magduż wrote:

[usunięto_link] wrote:

a na jakim jesteż?

pedagogika

to na co chciałabyż pójżć?

kierunki ekonomiczne, np. zarządzanie

karolincio
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Postawiła bym duże pieniądze na wyniki sportowe, które dziż są już znane np. Polska-Belgia, kupiła za to czerwone porsche i wyprowadziła się do hiszpanii 8) 😈 8)

aleksandraaniela
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 13
    • Bywalec

ja bym nic nie zmieniała. tak jak jest, jest idealnie 😀

tygrysek
    Member
    • Tematów: 10
    • Odp.: 1080
    • Maniak

jako nastolatka nie szukałabym kontaktu z ojcem, który zostawił rodzinę i ze swojej strony tego kontaktu nie szukał. pewnie czułabym się wtedy bardziej wartożciowa i pewnie nie miałabym takich problemów z facetami, jakie miałam.

a ostatnimi czasy… pomalowałabym żciany na mniej wżciekły kolor.

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

[usunięto_link] wrote:

a ostatnimi czasy… pomalowałabym żciany na mniej wżciekły kolor.

Mniej wżciekły? 😉 😀

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Staram się nie myżleć o przeszłożci. A jezeli miałabym coż zmienić, to chciałabym nie musieć poprawiać kontaktu z przyjacielem…

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co byżcie zmieniły/li w przeszłożci??"

Przewiń na górę