• Autor
    Odp.
  • sarah
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

ja bardziej dbałabym o stosunki ze znajomymi i dawnymi przyjaciółmi, ktorzy w pewnym momencie przestali nimi być. wtedy mi na nich nie zależało, a dziż żałuje 😥

Wiedziemka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 81
    • Stały bywalec

kilka rzeczy,a le n****ętniej bym o tym nie myżlała, bo to znaczy, ze nie za dobrze żyłam – powinna być tego minimalna ilożć, nie najlepiej jest żałować wiele ze swojej przeszłożci

lalacruz
    Member
    • Odp.: 69
    • Stały bywalec

W sumie tylko inne studia bym zaczęła.

Wild_Angel
    Member
    • Odp.: 61
    • Stały bywalec

nie byłabym 7 miesięcy z mężczyzną którego tak naprawdę nigdy nie kochałam.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

Nic, bo gdybym coż zmieniła, to może nie byłoby tak dobrze, jak jest teraz.

Assha
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 1318
    • Maniak

Hmmm.. a to dobre pytanie.
    Na pewno bylabym bardziej posłuszna i nie sprawialabym tylu klopotow rodzicom (po latach dopiero sie załuje wielu rzeczy..)
    Z pojsciem do łożka zaczekałabym na mojego „Księcia”
    To chyba takie dwie rzeczy, ktore n****ętniej bym zmienila. Tej drugiej nie żałuje acz zadowolona z niej nie jestem, staram sie życ tak, aby nie żałować..

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

Ja dopiszę, że na bank, nie zaufałabym aż tak byłemu.. zrobiłam tu fatalny błąd teraz tego bardzo żałuję.. do dziż nie mogę tego sobie przebaczyć.. bo naprawdę byłam naiwna i głupia.. ale sporo mnie to nauczyło.. ale nie zaufałabym aż tak od razu..

Julia23
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 345
    • Pasjonat

oj ja to bym chciała dużo zmienić. Po pierwsze to, że miałam przyjaciółkę w podstawówce i zaniedbałam ją i tak nasza przyjaźń urwała się. Szkoda. Do dziż nie moge sobie tego wybaczyć. Męczy mnie to. I do dzis nie mam przyjaciółki żadnej.
    Po drugie: więcej bym balowała a nie wkuwała, bo u mnie w rodzinie nie działo sie dobrze, nie było kasy i myżlałam, ze jedynie droga nauki gdzież dojdę i coż osiagnę.
    A reszta to już drobnostki.
    Ale trzeba zauważyć, ze takie złe zachowania, wybory czegoż nas ucza i moze dlatego mamy dziż to, co osiągnęliżmy. Na błędach uczymy się. 🙂

Malinka
    Member
    • Tematów: 31
    • Odp.: 527
    • Zasłużony

Ja jedyne co bym chciala zmienic to zachowac dziewictwo dla mojego obecnego partnera 😛

A tak to raczej nic, dobrze mi jest tak jak jest 🙂 ale bylabym bardzo szczesliwa gdybym mogla cnote oddac wlasnie jemu 😉

ausia
    Member
    • Tematów: 19
    • Odp.: 357
    • Pasjonat

@ananeczka wrote:

chciałabym aby ludzie czężciej sięgali po ksiażki które dostarczaja nam siły i optymistycznego patrzenia na nasze życie. wydaje mi się że za wiele jest wokół nas ludzi smutnych, bez celu i sensu w życiu. Ludzi którzy zapominają o swoich marzeniach.

Szczerze powiedziawszy, to jest ciężkie do zrealizowania.. ale myżlę pozytywnie tak jak Ty ananeczko, że ludzie zaczną więcej czytać te piękne powieżci…

miszczu
    Member
    • Tematów: 49
    • Odp.: 1579
    • Maniak

nic bym nie zmienial – dobrze mi sie zyje chociaz czycha na mnie masa przeciwnosci 😀

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co byżcie zmieniły/li w przeszłożci??"

Przewiń na górę