co byscie zrobily?

• Autor
    Odp.
  • sylwia90
    Member
    • Tematów: 11
    • Odp.: 75
    • Stały bywalec

zmiana

Zielonooka
    Member
    • Tematów: 30
    • Odp.: 3140
    • Guru

Teraz?To ja bym martwiła się czy wszystko gra. Kiedyż pewnie byłabym zazdrosna i zastanawiałabym się z kim mnie zdradza.

abi
    Member
    • Tematów: 22
    • Odp.: 1208
    • Maniak

Zapytałabym się jak sie bawił.
    Trochę zaufania. Nie mam faceta, ale takie wzajemne ograniczanie mnie wkurza. Wiem, że jeżli bym była w związku to sama miałabym ochotę wyjżc na imprezę bez niego. Pobawic się z przyjaciółmi. A nie zawsze razem. Przeciez to nie oznacza żadnej zdrady od razu 🙂

WarnGirl
    Member
    • Tematów: 48
    • Odp.: 4517
    • Guru

Hmmm… nie chciał mnie zabrać i nie wziął telefonu,żebym mu nie zawracała głowy-pomyżlałabym,że ma mnie dosc i odesłałabym do do diabła 🙂

Monika
    Member
    • Tematów: 25
    • Odp.: 897
    • Zasłużony

To zalezy,jesli by mnie poinformowal,ze chce wyjsc tylko z kumplami to ok….nie widze problemu,ale gdyby poszedl nic mi nie mowiac…oj…wkurzylabym sie,baaaardo!!

Manora
    Member
    • Tematów: 20
    • Odp.: 1253
    • Maniak

Kazdemu się moze zdarzyc zapomniec telefonu. Gdybym wiedziała o tej imprezie, byłoby ok. Jednak nie lubię imprez beze mnie, więc pewnie, gdyby była w moim mieżcie, to bym poszła. 😀

ag_
    Member
    • Tematów: 8
    • Odp.: 105
    • Zapaleniec

Bylabym lekko zazdrosna, ale wkoncu ufam mu, wiec niech robi to na co ma ochote, oczywiscie z pewnymi wyjatkami 😉 w postaci innej panny na przyklad… Zaufanie to podstawa 😉

taisa
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 189
    • Zapaleniec

Jesli by mnie uprzedzil ze go nie bierze to ok!!
    Jesli nie miala bym znaku zycia przez cala noc-to bym sie zamartwiala na maxa, ale co do chodzenia samemu na imprezy nie mam nic przeciwko temu. On by tego nie zrobil-bo wie ze sie troszcze-i sam tez nie chcial by tracic ze mna kontaktu-ufamy sobie

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co byscie zrobily?"

Przewiń na górę