Co do picia dla ucznia?

Wy艣wietlanie 6 wpis贸w - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    Dorota123
    Uczestnik
    • Temat贸w: 28
    • Odp.: 1594
    • Maniak

Jak w temacie? Co polecacie do picia do szko艂y dla dziecka? Raczej woda ni偶 sok, 偶eby nie wybrudzi艂 馃槈 Co powiecie na kubu艣 waterrr czysty?

smerfetka251
    Uczestnik
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Moje dziecko dostaje zwyk艂膮, najzwyklejsz膮 wod臋. Kupujemy 偶ywiec zdr贸j, na艂臋czowiank臋 lub kropl臋 beskidu najcz臋艣ciej, ale 偶adnych takich kubusi贸w water贸w ani innych cud贸w. Nie jestem przekonana, jaki艣 czas temu, mieli艣my ogromny problem z uczuleniami, okaza艂o si臋, 偶e to 艣rodki konserwuj膮ce dodawane w艂a艣nie do tych wszystkich soczk贸w super hiper zdrowych dla dzieci. Odstawienie ich okaza艂o si臋 zbawieniem dla sk贸ry c贸rki. Od tamtej pory m艂oda sama ju偶 si臋ga po wod臋, chyba pami臋ta jak bardzo sw臋dzia艂o…

marcyy
    Uczestnik
    • Temat贸w: 8
    • Odp.: 41
    • Bywalec

m贸j lubi tymbark h2owoc, nie jest s艂odki, bo to sok z wod膮, maj膮 kilka fajnych wersji i te偶 dobrze gasi pragniene. Butelka niedu偶a, w sam raz do szko艂y

Michalina Ko偶ciuszko
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 7
    • Pocz膮tkuj膮cy

Na treningi daj臋 synkowi wod臋, a do szko艂y czy drugiego 艣niadania ma w plecaku wygodn膮 buteleczk臋 soku tarczyna. Najbardziej lubi smak wi艣niowy 馃檪

ineska
    Uczestnik
    • Temat贸w: 4
    • Odp.: 327
    • Pasjonat

Moje dzieci tylko soki pija a w szczeg贸lno艣ci m艂odszy, nigdy jako艣 nie lubi艂 samej wody a ja mu jej na si艂臋 nie wciska艂am 馃槈 Do szko艂y bierze soki, czesto kubusia, nawet te przecierowe np. banan, jab艂ko, marchew. Albo sam sok jab艂kowy czy pomara艅czowy.

malika
    Uczestnik
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 56
    • Sta艂y bywalec

Owocowy Fruktajl jest super, zaspokaja g艂贸d i jest bardzo smaczny. Dodatkowo tymbark zawiera kawa艂ki owoc贸w, moje dzieci najcz臋艣ciej go zabieraj膮 ze sob膮 do szko艂y.

Wy艣wietlanie 6 wpis贸w - od 1 do 6 (z 6 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋