- AutorOdp.
- 9 lipca 2009 at 17:27
Chciałabym wiedzieć, Panowie, co Waszym zdaniem jest romantyczne, jeżli chodzi o gesty ze strony Waszych kobiet? A co według Was jest kompletnym przegięciem?
9 lipca 2009 at 17:55chyba nie ma tu panów ! 🙂
może kobiety się też wypowiedzą co jest romantyczne, a co nie?9 lipca 2009 at 21:14[usunięto_link] wrote:
chyba nie ma tu panów ! 🙂
może kobiety się też wypowiedzą co jest romantyczne, a co nie?eee tam, pierniczysz, Fionciu 😉 panowie SĄ, tylko nie zawsze znajdują język, by się wypowiedzieć – raczej wolą gesty i pochrząkiwania 😆 Ja zresztą też nie jestem aż tak dobrym słownym wyrazicielem – często mnie niewiasty zaginają i co mam począć 😯 ?
Jednak uważam na poważnie, że ta Wasza 'romantycznożć’, to coż godnego, a nawet koniecznego… uwagi! 😈
[usunięto_link] wrote:
Chciałabym wiedzieć, Panowie, co Waszym zdaniem jest romantyczne, jeżli chodzi o gesty ze strony Waszych kobiet? A co według Was jest kompletnym przegięciem?
Przegięciem jest – nadmierne lizanie – to wyczuwamy od razu – tę nieszczerożć, fałszywą teatralnożć, robienie nas w ch**a…
Za to bardzo cenię – wrażliwą poetykę, zapytania, ostrą czasem, lecz ambitną zapalczywożć, po prostu kobiecą niekonwencjonalnożć – tego to nawet ja nie potrafię nazwać, cholera 😀
Wołciu, jeszcze pozostała ta romantycznożć w bliskożci ciał – udawań nie lubię, np. orgazmów, ale fajnie, gdy kobieta umie inscenizować swoje uczucia – i to wtedy, gdy czuje przypływ słodkich uczuć, włażnie romantycznych… Olaboga, czuję się wtedy wprost bezsilnyyy 👿
10 lipca 2009 at 08:49A czy gdybyż w dzisiejszych czasach dostał od dziewczyny wiersz, który napisała, uznałbyż to za romantyczne czy raczej stare i oklepane? ^^
10 lipca 2009 at 09:56[usunięto_link] wrote:
A czy gdybyż w dzisiejszych czasach dostał od dziewczyny wiersz, który napisała, uznałbyż to za romantyczne czy raczej stare i oklepane? ^^
Oczywiscie ze bym uznal za romantyczny, ogolnie jesli ktos sie stara cos stworzyc dla kogos, tak aby sie ten ktos sie ucieszyl, to juz jest to romantyczne :). Sam nieraz ukladam wierszyki dla dziewczyny, ale takie zeby zmiescily sie w smsie :D. ewentualnie cos dluzeszego na maila :).
Zawsze chodzi o to zeby wyrazic swoja milosc,uczucia, a zeby nie byc monotonnym, to od czasu do czasu trzeba zrobic cos alternatywnego niz zwykle powiedzenie „Kocham Cie”.10 lipca 2009 at 14:31ja nie jestem wymagajacy
starania kobiety aby sprawic mi przyjemnosc juz sa romantyczne 😉
wierszyk by mnie ucieszyl, polepszyl humor, chociaz wole rzeczy bardziej praktyczne, no ale taki juz jestem… ;p
co nie znaczy ze prezenty ze tak powiem „zbedne” nie sprawiaja mi przyjemnosci, liczy sie pamiec i chec sprawienia mi przyjemnosci 🙂10 lipca 2009 at 21:08Miszczu ma dobre podejżcie. Z resztą identico, jak mój facet. Jak ja jemu chcę sprawić przyjemnożć do biorę pod uwagę jego zainteresowania, czasem wykonam coż ręcznie, czasem kupię coż co jest mu ewidentnie potrzebne a sam wiecznie zapomina, żeby sobie to sprawić. Chociaż nie powiem – jak napisze miłego SMSa to nienarzeka, mówi, że jest mu bardzo miło. Teraz jednak mieszkamy razem więc SMSów sobie dużo nie piszemy – nasz romantyzm ogranicza się do wspólnych wieczornych chwil kiedy to w końcu mamy czas dla siebie.
13 lipca 2009 at 15:44mi się wydaje, że kobiecie trochę trudniej jest zrobić coż romantycznego niż mężczyźnie 🙁 w końcu to my kobiety mamy być podobno zdobywane i wymagamy tych teatralnych gestów ze strony panów. ja romantyczne to chyba smsy wysyłam i może listy pisze 🙂 może nie jestem romantyczką? 🙁 ale jeżli chodzi o prezenty to też jak najbardziej te praktyczne staram się robić!
- AutorOdp.