- AutorOdp.
- 13 września 2009 at 11:46
Co kupić facetowi którego bardzo dawno się nie widziało ? ;]
13 września 2009 at 19:52Może jakiż zestaw kosmetyków, zawsze się przyda:) A jak wybierzesz taki co Ci się podoba, to przy okazji masz 2 w 1: przyjemne z pożytecznym:)
14 września 2009 at 09:45Paczkę prezerwatyw.
A tak serio – to warto mu kupic cos do auta. Np. czernidlo do opon (w sprayu) – 10-20 PLN, i wosk do karoserii ~20 PLN + PLAK do czyszczenia kokpitu – 10 PLN. 😀 Jakbym dostał taki zestaw od dziewczyny to bym sie po prostu na maksa ucieszyl. 🙂
20 września 2009 at 09:06ramkę na zdjęcie i umieżć tam jakież wasze szalone zdjątko 😉
24 września 2009 at 14:50@HardDick wrote:
Paczkę prezerwatyw.
A tak serio – to warto mu kupic cos do auta. Np. czernidlo do opon (w sprayu) – 10-20 PLN, i wosk do karoserii ~20 PLN + PLAK do czyszczenia kokpitu – 10 PLN. 😀 Jakbym dostał taki zestaw od dziewczyny to bym sie po prostu na maksa ucieszyl. 🙂
Tak, mój na przykład by się ucieszył też z WD40 i kompletu dłutek do drewna 😉 I pewnie jeszcze z paru rzeczy, których nazw nie znam. A poważnie: jeżli znasz jego zainteresowania, to coż związanego z nimi, np. jeżli motocykle, to kup mu fajne rękawice. A jeżli już nie za bardzo pamiętasz 😉 to coż bardziej uniwersalnego, kosmetyki zawsze są fajne, tylko mało oryginalne. Mnie tu gdzież na forum ktoż podsunął pomysł z zegarkiem. Jest super sklep: zegarki.com.pl, mają bardzo dużo różnych producentów, więc można poszukać inspiracji.
24 września 2009 at 15:09To zalezy z jakiej okazji.
24 września 2009 at 16:27[usunięto_link] wrote:
To zalezy z jakiej okazji.
No przecież napisała!
24 września 2009 at 16:50[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] wrote:
To zalezy z jakiej okazji.
No przecież napisała!
Napisala ze dawno go nie widziala. To jakas dziwna okazja. Ani tez nei wspomniala czy to jej facet, czy to byly, czy kolega z klasy i jak dawno nei widziala.
27 września 2009 at 17:50Nie napisałaż jaki jest budżet i jego zainteresowania. Ważny jest też wiek – może jeszcze gra w gry komputerowe (oni z tego nie wyrastają 😀 ) i ucieszyłby się z jakiejż gry albo nawet konsoli – wejdź sobie na stronę hiperokazja.pl i tam poszukaj. Od sprzętu samochodowego, przez audio/video do golarek (to też nie jest zły pomysł). Sklep jest bardzo tani, więc fortuny tam nie zostawisz…
26 października 2009 at 09:47Mówisz, że dawno go nie widziałaż, ale przypuszczam, że dobrze go znasz. Nie okreżliłaż przedziału cenowego, więc mogę Ci doradzić, abyż kupiła mu jakiż stylowy zegarek. Na zegarki.com.pl mają duży wybór eleganckich zegarków także może znajdziesz tam jakiż model, który będzie do niego pasował. Przy okazji, zawsze jak popatrzy na niego to będzie się mu dobrze kojarzył. Bo kupowanie kosmetyków albo tego typu bajerów jest strasznie oklepane.
27 października 2009 at 12:06Tylko, że to co wymieniłyżcie jest bardzo kosztowne. Oczywiżcie łatwo jest wydać 100 czy 300 PLN na zegarek, a jak nie przyjmie prezentu? Skąd wiecie jakież relacje między nimi? 😉
Mnie zestaw czystożci do fury by mnie po prostu rozbawił do szpiku kożci. 😀O! Jescze lepszy pomysł! Breloczek na kluczyki do Auta!;) Kiedyż dostałem do swejego Mitsubishi z logiem i modelem ówczesnego samochodu. 🙂 Choć zmieniłem furę to… nadal go mam. Darzę go wielkim sentymentem. Jak dziewczynę, która mnie nim obdarowała…
29 października 2009 at 15:27ciezka sprawa… ja staram się coż wlasnej produkcji, ze tak to ujme…
moze cos tutaj dojrzysz ciekawego -> [usunięto_link] - AutorOdp.