• Ten temat ma 21 odpowiedzi, 1 g艂os, a ostatnio zosta艂 zaktualizowany 5 lat temu przez Roska191.
Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Autor
    Wpisy
    tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Skok?? 馃檮 馃槸 Nie dzieki…odpada.

majeczka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

@Skynatka – ok, widze tu sto tysiecy roznych promocji, rapatow itepe. ale powiedzmy ze chcialabym zrobic chlopakowi prezent urodzinowy, niestety urodzin nie ma w okresie rabatowym – czyli w czerwcu, tylko 11 wrzesnia, chcialabym zeby skoczyl z jakims instruktorem (to jest ten tandem??) i tyle, prosty skok, bez udziwnien, ile mnie to wyniesie??
    Pozdroo”!

majeczka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 13
    • Odp.: 180
    • Zapaleniec

To jeszcze raz ja 馃檪

Dziewczynki a moze macie jakis fajny pomysl…. mianowicie chodzi mi wlasnie o jakis taki inny prezent urodzinowy, nie perfumy czy cs ytlko wlasnie cos bardziej hardcorowego, doszlam do wniosku ze na spadochron chyba mnie nie stac (500zl piechota nie chodzi), ale moze macie jakis podobny pomysl… nie wiem, myslalam o jakims splywie albo czyms…
    Macie jakies pomysly?
    I moze tez jakies namiary? =)

Pozdrowionka 馃檪

tigerka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 77
    • Odp.: 2132
    • Ekspert

Ha!Kupilam juz chlopakowi nie za drogi ale ladnie pachnacy perfum:P Spytalam sie kuzyna na gg jak byl u mnie w maju,to jakiego eprfumu uzywa.Podal nazwe iii kupilam:D Takze dostanie ten perfum na urodzinki 馃槅 Do tego ramka na nasze zdjecie i megaaaaa ,namietny buziak. 馃槅 8) Miejmy nadzieje,ze narzekac nie bedzie? 馃槢 Niech tylko sprobuje!hihi 8) 馃槈

Kwiat we wlosach
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 42
    • Odp.: 514
    • Zas艂u偶ony

u mnie tyo troszke gorzej poniewa偶 ja juz mu kupi艂am perfumy kupi艂am wode po goleniu kupi艂am ramke na zdjecie hm i nie wiem teraz co ale do sierpnia moze co偶 wymysl臋

Skynatka
    Cz艂onek
    • Temat贸w: 1
    • Odp.: 6
    • Pocz膮tkuj膮cy

@majeczka wrote:

@Skynatka – ok, widze tu sto tysiecy roznych promocji, rapatow itepe. ale powiedzmy ze chcialabym zrobic chlopakowi prezent urodzinowy, niestety urodzin nie ma w okresie rabatowym – czyli w czerwcu, tylko 11 wrzesnia, chcialabym zeby skoczyl z jakims instruktorem (to jest ten tandem??) i tyle, prosty skok, bez udziwnien, ile mnie to wyniesie??
    Pozdroo”!

Nio we wrzesniu nie wiem jaie bed膮 promocje

skok w tandemie to koszt 750,00 cena zawiera film i zdj臋cia, z okazji wrze偶niowych urodzin mo偶emy do艂o偶y膰 wr臋czanie szampana w powietrzu przez tandempilota – co bedzie r贸wnie偶 na filmie,

ps – wiem 偶e 500 z艂 piechota nie chodzi ale co si臋 nie robi dla swojej drugiej po艂贸wki 馃槈

Roska191
    Uczestnik
    • Temat贸w: 0
    • Odp.: 21
    • Bywalec

a jakie ma pasje?

Wy艣wietlanie 7 wpis贸w - od 16 do 22 (z 22 w sumie)
  • Musisz si臋 zalogowa膰 by odpowiedzie膰 w tym temacie.
Przewi艅 na g贸r臋