- AutorOdp.
- 19 czerwca 2007 at 11:00
Skok?? 🙄 😯 Nie dzieki…odpada.
19 czerwca 2007 at 20:07[usunięto_link] – ok, widze tu sto tysiecy roznych promocji, rapatow itepe. ale powiedzmy ze chcialabym zrobic chlopakowi prezent urodzinowy, niestety urodzin nie ma w okresie rabatowym – czyli w czerwcu, tylko 11 wrzesnia, chcialabym zeby skoczyl z jakims instruktorem (to jest ten tandem??) i tyle, prosty skok, bez udziwnien, ile mnie to wyniesie??
Pozdroo”!21 czerwca 2007 at 14:12To jeszcze raz ja 🙂
Dziewczynki a moze macie jakis fajny pomysl…. mianowicie chodzi mi wlasnie o jakis taki inny prezent urodzinowy, nie perfumy czy cs ytlko wlasnie cos bardziej hardcorowego, doszlam do wniosku ze na spadochron chyba mnie nie stac (500zl piechota nie chodzi), ale moze macie jakis podobny pomysl… nie wiem, myslalam o jakims splywie albo czyms…
Macie jakies pomysly?
I moze tez jakies namiary? =)Pozdrowionka 🙂
23 czerwca 2007 at 18:48Ha!Kupilam juz chlopakowi nie za drogi ale ladnie pachnacy perfum:P Spytalam sie kuzyna na gg jak byl u mnie w maju,to jakiego eprfumu uzywa.Podal nazwe iii kupilam:D Takze dostanie ten perfum na urodzinki 😆 Do tego ramka na nasze zdjecie i megaaaaa ,namietny buziak. 😆 8) Miejmy nadzieje,ze narzekac nie bedzie? 😛 Niech tylko sprobuje!hihi 8) 😉
27 czerwca 2007 at 11:00u mnie tyo troszke gorzej ponieważ ja juz mu kupiłam perfumy kupiłam wode po goleniu kupiłam ramke na zdjecie hm i nie wiem teraz co
ale do sierpnia moze coż wymyslę 4 lipca 2007 at 17:00[usunięto_link] wrote:
[usunięto_link] – ok, widze tu sto tysiecy roznych promocji, rapatow itepe. ale powiedzmy ze chcialabym zrobic chlopakowi prezent urodzinowy, niestety urodzin nie ma w okresie rabatowym – czyli w czerwcu, tylko 11 wrzesnia, chcialabym zeby skoczyl z jakims instruktorem (to jest ten tandem??) i tyle, prosty skok, bez udziwnien, ile mnie to wyniesie??
Pozdroo”!Nio we wrzesniu nie wiem jaie bedą promocje
skok w tandemie to koszt 750,00 cena zawiera film i zdjęcia, z okazji wrzeżniowych urodzin możemy dołożyć wręczanie szampana w powietrzu przez tandempilota – co bedzie również na filmie,
ps – wiem że 500 zł piechota nie chodzi ale co się nie robi dla swojej drugiej połówki 😉
14 maja 2021 at 12:33a jakie ma pasje?
- AutorOdp.