- AutorOdp.
- 17 maja 2007 at 17:48
M贸j kochany ch艂opak ma niedlugo urodzinki.Nie mam pojecia co mu kupic.Moze mi pomozecie i doradzicie? 馃檮
18 maja 2007 at 05:41za malo info 馃檪 ile z nim jestes ile ma lat, czym sie zajmuje.
bo bez takich info to czekolada moglaby byc 馃檪18 maja 2007 at 07:13[usuni臋to_link] wrote:
za malo info 馃檪 ile z nim jestes ile ma lat, czym sie zajmuje.
bo bez takich info to czekolada moglaby byc 馃檪No w艂a偶nie podaj co偶 wi臋cej 馃檪
Swoj膮 drog膮 to ja na urodziny swojemu facetowi, da艂am siebie, to znaczy nie w ten spos贸b jak my偶licie, bo tego si臋 w prezencie nie daje, chodzi o to, 偶e obwi膮za艂am si臋 wst膮偶k膮 [ pos艂u偶y艂a mi jako pasek ] i tak si臋 u niego zjawi艂am , i w progu da艂am mu s艂odkiego buziaka 馃檪 [ wystarczy艂 malinowy b艂yszczyk na ustach, smakowy jasna rzecz]
18 maja 2007 at 07:25Nie bede wiele tutaj o moim chlopaku opowiadac i zdradzac;p ale napisze,ze niedlugo skonczy 28 latek ,kocha samochody(wrecz obsesja,jego pasja i hobby z ladnymi wynikami,wiecej nie zdradze:P),lubi rozna muzyke,hmmm moze mu kupie maly modelik samochodowy jakiegos moze sportowego autka? 馃檮 Co Wy na to dziewczyny? 馃檮 Piszcie swoje propozycje bo nie wiem juz co kupic.Perfumy ,wszelkie kosmetyki odpadaja bo ile razy to samo mozna kupowac. 馃槈
馃檪
18 maja 2007 at 07:26hehe 馃檪
ja tez tak zrobilam ale bardziej dopracowalam temat. kupilam w prezencie koc na nowe mieszkanie i lezalam na tym kocu w super ciuszkach (koronka) swiece te sprawy…
acha i tu chcialam napomniec ze za 9 miesiecy urodzil nam sie synus 馃檪
18 maja 2007 at 07:44xyz hehe no fajny pomysl! 馃槅 Ale kurcze jeszcze nie mieszkamy razem i nie mamy mieszkanka wiec…Czas pokaze.:) 馃榾
Xyz gratuluje maluszka!Kocham dzieci!! 馃榾
jesli masz malego fotki to wklej moze jakies cio? 馃槈 馃檪18 maja 2007 at 09:14[usuni臋to_link] tu kilka znajdziesz
mysle ze model autka to troszke nie pasuje. dorosly facet juz z tego twojego ukochanego. sa rozne stoiska ze smiesznymi przedmiotami. czasami praktycznymi a czasami bezuzytecznymi ale jako prezent pasuja w sam raz.
polaz po sklepach. inaczej jak widzisz towary.
a moze pieksa z kiwajaca glowka do autka 馃槅
18 maja 2007 at 09:49xyz dzieki za fotki malego!!Sliczny jest!!! 馃槅 Chyba sobie pozycze od CIebie ten kocyk 馃槼 馃槅 馃槅 albo znajde taki sam hehehe 馃槢 Moj duzy dzieciak;p lubi modeliki samochodowe.Ma kilka sztuk takze bede musiala polatac po tych sklepach. 馃槙 馃檮
A ten piesek z kiwajaca glowka do samochodu calkiem dobry pomysl! 馃槅
8 czerwca 2007 at 17:00w艂asnie cp by kupic facteowi na urodziny hmm albo jakie偶 perfumy hmm mo偶e co偶 z kosmetyk贸w albo nie wiem ja dalam swojemu ramk臋 na zdjecia i tam w艂ozy艂am swoje zdjecie:) moze zawsze na mnie popatrzec kiedy mnie nie ma a teraz bo sie juz zbli偶aja to sama nie wiem co kupie wogole nie mam pomys艂u bede mjusia艂a co偶 wymyslic jak co偶 wymysle to dam znac tutaj ale bede sie glowic:PP
11 czerwca 2007 at 06:44Marta wiesz,ze kupilam ramke do zdjecia??:D Kurcze ale masz nosa hehe ale hmm zastanawiam sie jeszcze nad perfumem meskim chyba adidasem granatowym 馃檮
13 czerwca 2007 at 15:56Cze偶膰
ja dla Was mam ca艂kiem nowy pomys艂 na prezent dla ukochanej osoby, kt贸ry okaza艂 si臋 ostatnimi czasy rozchwytywany …. a mianowicie podarowanie w prezencie skoku spadochronowego oczywi偶cie w tandemie z instruktorem
pozdrawiam
Natalia
馃檪 馃檪 馃檪 馃檪15 czerwca 2007 at 11:41Tez sie nad tym zastanawialam i nawet dowiedzialam sie o cene….. 550zl za skok albo 750zl jesli skok ma byc nagrywany :/
Gwiazdke z nieba bym mu dala ale na to na razie mnie nie stac :/15 czerwca 2007 at 15:07Xyz-piekne fotki i sliczny bobasek :]
co do prezentu to xiezka sprawa…mam ten problem rok rocznie:dMoim zdaniem perfumy, kosmetyki sa tandetne…. moze jakas koszulka z „prasowanka” waszym zjeciem…taka do spania- zawsze bedziecie razem 馃榾 i bedziecie czesto ze soba sypiac:D
16 czerwca 2007 at 14:44[usuni臋to_link] wrote:
Moim zdaniem perfumy, kosmetyki sa tandetne…. moze jakas koszulka z „prasowanka” waszym zjeciem…taka do spania- zawsze bedziecie razem 馃榾 i bedziecie czesto ze soba sypiac:D
Koszulka z „prasowanka” powiadasz? 馃檮 Hmmm… 馃槢 no przemysle to ,przemysle… 馃槅
19 czerwca 2007 at 10:39[usuni臋to_link] wrote:
Tez sie nad tym zastanawialam i nawet dowiedzialam sie o cene….. 550zl za skok albo 750zl jesli skok ma byc nagrywany :/
Gwiazdke z nieba bym mu dala ale na to na razie mnie nie stac :/ - AutorOdp.