• Autor
    Odp.
  • oleczka
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 114
    • Zapaleniec

No wiec stawiałam juz temat o lodach i teraz mam kolejne pytanie 🙂 hihi sorka ze was tak zadrecam ale poprostu chce wiedziec . Sa takie Musli (nie wiem jak to sie pisze:) ) no wiec Musli „fitella” czy jakos tak mała paczuszka to jest , napis jest „badz fit” ni ma 130 kcal i mam pytanko czy lepiej jest takie musli na przekaske na 2 snaidanie czy loda ?

macek10
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 244
    • Zapaleniec

taka przekaska o wiele lepsza niz lody.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

acha , no ale mam nadzieje ze nie przytyje od tych musli

dark-princess
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 43
    • Bywalec

oleczka, czy Ty czasem nie masz jakiejż obsesji na punkcie odchudzania ❓ Gdybyżmy wyelminowali z naszej diety wszystko co ma kalorie, równie dobrze moglibyżmy być królikami 😆

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

nie mam obsesji , tylko sie pytam bo skonczylam odchudzanie i chce wiedziec te rzeczy bo nie chc eprzytyć, i nie wiem czy od musli mozna przytyc wiec pytam 😉

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

a więc ? 🙂

Trofik
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 26
    • Bywalec

[usunięto_link] wrote:

a więc ? 🙂

To chyba jasne, ze platki/musli…

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

ta paczuszka ma 50 g czy moglabym jesc takie 2 paczuszki dziennie ?:

macek10
    Member
    • Zapaleniec

jedz co chcesz byle w zgodzie z piramida zdrowego zywienia.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

ta łątwo napisac . jak sie pytam to prosze o konkretna odpowiedz

punia
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 44
    • Bywalec

moze powinnas wejsc na stronke [usunięto_link] i zobaczyc tam w rozpisanych dietach co proponuja do zjedzenia i wybierz cos z tamtad,

przynajmniej bedziesz wiedziala co jesc a czego nie, ja tam znalazlam cos dla siebie

macek10
    Member
    • Zapaleniec

ale to jest glupie pytanie. Mozesz zjesc ale jesli oprocz tego zjesz 10 schabowych to chyba nie ma to znaczenia czy zjesz czy nie. Nie pytaj o jeden prodykt tylko cala diete bo co to da jesli napiszemy ze mozesz jak nie wiadomo co wiecej oprocz tego jjesz. Czlowiek powinien wszystko jesc: mieso, nabial, produkty zbozowe, warzywa owoce w odpowiednich ilosciach. Zalezy tez co jest w musli czy kupa rodzynek czy płatki pelnoziarniste glownie. musli to zbyt obszerne stwierdzenie.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

to musli to „fitella” i jess w tym platki owsiane i dodatki bo np sa musli tropikalne ze sa owoce rodzynki itp i bananowe z dodatkiem banana i tam pare takim malusienkich czekoladek ale to doslownie z 4 i to takie mikroskopijne

macek10
    Member
    • Zapaleniec

a to jedz sobie te dwie paczki.

oleczka
    Member
    • Zapaleniec

acha no dzieki za odp 🙂 no bo ogolnie to juz sie nie odchudzam ale chce rzymac linie 🙂 i duzo cwicze ( brzuszki bieganie wf i tancze hiph hop ) 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co lepsz e?"

Przewiń na górę