- AutorOdp.
- 2 marca 2007 at 13:35
Wlasnie co kochacie w Nas najbardziej 😆
3 marca 2007 at 11:53Hmmm…trudne pytanie 🙂 Myslę,ze ja lubię w męzczyznach to,że dają poczucie bezpieczeństwa…No i…hmmm…ogólnie tak jakos wyszło,że lubię meżczyzn 😀 😉
16 maja 2007 at 09:31Ja u mojego misia kocham cieplo,dotyk,bezpieczenstwo oraz jego sliczne niebieksie oczka. 🙂
16 maja 2007 at 09:44Anonymous
Guest- Tematów: 10
- Odp.: 102
- Zapaleniec
Z cech wewnwtrznych uwielbiam to bezpieczenstwo, które daje męzczyzna i poczucie humoru najlepiej takie jak ja. Bo lubię kiedy smieje sie z moich zartów 😉
A z cech zewnetrznych uwielbiam męskie przedramienia :D:D Dziwne nie ?
Bo kobieta ta czesc ciała ma taka wiotką, chuda, a mezczyzna silna. I to tak na mnie działa 🙂16 maja 2007 at 19:34ja uwielbiam kiedy facet jest kulturalny kochajacy wyrozumialy i nie zachowuje sie jak typowy facet lubie kiedy chce sie nauczyc kobiecych spraw . Jak mi robi sniadanko i kawe do łóżka to ach tego sie nie da opisac. I dlaczego ich tak mało ❓ ❓ ❓ ❓ ❗ ❗ ❗ ❗ ❗
17 maja 2007 at 05:45w moim facecie lubie to ze potrafi rozbawic towarzystwo, ze potrafi odnalezc sie w kazdej sytuacji i umie z kazdym znalezc temat do rozmowy.do tego jest starszy ode mnie i wyzszy co jest dla mnie wazne.
poczucie bezpieczenstwa tez mnie w nim zafascynowalo ale teraz juz tego tak nie czuje…ech17 maja 2007 at 16:12ja w moim mezczyźnie uwielbiam to że daje mi poczucie bezpieczeństwa ,że zawsze wie co zorbić w danej styauacji czyli umie się znależć w każdej sytaucji przy NIm czuję się jak prawdziwa kobieta zawsze jak mi jest zle zawsze umie pocieszyc, że potrafi ze mną rozmawiac o wszytskim po prostu wszytskim 🙂
24 maja 2007 at 19:37hmm co lubie w facetach? to że po prostu są…. fakt ze czasem umieje wkurzyc ale mimo to bez nich by jakos było tak… nijak?;p hmm lubie w facetach ich poczucie humoru, oryginalnosc, romantycznożc, ulubie facetow z tmperamentem. czasami bezczelnych;p hmm a z cech zewnetrznych…. brzuch. I łydki…. takie ąłdne lekko umiesnione i opalone ;d
29 maja 2007 at 12:06Zupelnie nie rozumiem jak to dziala ale uwilebiam seks z moim mezem. Troche to dziwne w naszej sytuacji bo ostatnio drzemy koty jak malo kto, wieszam na nim psy przy kazdej okazji, ogolnie jego zachowanie wkurza mnie jak jasna cholera, no i znamy sie 15 lat, od prawie 9 lat jestesmy malzenstwem, a seks jest coraz wspanialszy – tak jakby cos po latach odzylo.
Uwielbiam jego klate i szyje29 maja 2007 at 14:28Mmmm co ja lubię w facetach a już przede wszystkim u mojego to jego cudowne błękitne oczy którymi czasami jak na mnie spojrzy to aż mi kolana miękną i serducho też! Jego dłonie. Zapach. To ,że czuje się bezpieczna. I jego poczucie humoru też lubię.
29 maja 2007 at 18:41czyli twoj kuba tez ma niebieskie oczy… 🙂
ja uwielbiam jego oczy w polaczeniu z tym slicznym usmiechem …..wrrrr
29 maja 2007 at 19:26[usunięto_link] wrote:
czyli twoj kuba tez ma niebieskie oczy… 🙂
ja uwielbiam jego oczy w polaczeniu z tym slicznym usmiechem …..wrrrr
No ma niebieskie oczka w których jestem zakochana!
29 maja 2007 at 20:26Kocham być z nim blisko i czule sie dotykać. Uwielbiam jak mnie rozżmiesza i przedrzeźnia się z moich niedoskonałożci. Jest moim przyjacielem i kochankiem jednoczeżnie dzięki czemu mogę na nim polegać w każdej sytuacji. Motywuje mnie do życia i sprawia że nabieram sił do działania. Daje poczucie bezpieczeństwa, spokoju i harmonii. 😉 Mam nadzieję że nigdy się nie zmieni i że oboje będziemy tak zakochani w sobie przez całe nasze życie. :).
30 maja 2007 at 09:24[usunięto_link] wrote:
Kocham być z nim blisko i czule sie dotykać. Uwielbiam jak mnie rozżmiesza i przedrzeźnia się z moich niedoskonałożci. Jest moim przyjacielem i kochankiem jednoczeżnie dzięki czemu mogę na nim polegać w każdej sytuacji. Motywuje mnie do życia i sprawia że nabieram sił do działania. Daje poczucie bezpieczeństwa, spokoju i harmonii. 😉 Mam nadzieję że nigdy się nie zmieni i że oboje będziemy tak zakochani w sobie przez całe nasze życie. :).
Kurcze Meru chciałam napisać dokładnie to samo 😉
31 maja 2007 at 00:50Patrząc po swoim partnerze najbardziej kocham w nim to, że jest przy mnie , wspiera mnie i pomaga. Uwielbiam w nim to przywiązanie i oddanie a także nieco złosliwy (podobny do mojego) charakterek 😈
- AutorOdp.