- AutorOdp.
- 1 grudnia 2009 at 17:22
To mógł wymyżlić tylko facet :):)
[usunięto_link]
Myslicie że kobieta mogła by wpażć na taki pomyżł?
1 grudnia 2009 at 17:30Na taki pomysł mogła wpażć tylko infantylna kretynka.
6 grudnia 2009 at 20:27to są jakież jaja, widać, że ten sprzedawca nie dopiero rozpoczyna, nie ma żadnej transakcji jeszcze.
6 grudnia 2009 at 21:06To ta idiotka, która napisała posta. To samo miasto. Myżli, że wszyscy są na jej poziomie umysłowym i nie zwrócą uwagi…
12 sierpnia 2010 at 19:39a co to było?
14 sierpnia 2010 at 00:43Znając ludzi nie zdziwiłbym się jakby ktoż to kupił 🙂
14 sierpnia 2010 at 01:17a ja sie żmieję z tego całego Allegro 😆 wolę żywy bazar, bo tam wszystko da się dotknąć i pogadać o towarach- w necie to tak, jakby chcieć prezeżyć orgazm przez folię przyjazną żrodowisku… 😀
PS. naprawdę już tak się zwirtualizowaliżcie? 😯
19 sierpnia 2010 at 06:51Może nie tyle co allegro, ale też i inne sklepy internetowe. Niejednokrotnie wychodzi po prostu taniej.
30 sierpnia 2010 at 03:08@mak polny wrote:
Wiesz hard, czasem łatwiej i szybciej jest skorzystać z allegro. Poza tym niestety nie w każdym mieżcie można spotkać jakiż ciekawy bazarek – u mnie np od kilku lat brak takowego – została żmieszna namiastka, gdzie i tak nic interesującego nie ma i jedyne po co warto tam się wybrać to gatki, jajka i kawa:) A nie zawsze też jest czas i żrodki żeby jechać do większego miasta, wtedy allegro i sklepy internetowe są na prawdę na wagę złota
rozumiem Cię Maczku, to może uda mi się zakupić jakiż odlotowy naszyjnik dla mej lubej 😉 ?
złoty, albo choć srebrny, bądź z plastiku? 😀[usunięto_link] wrote:
Może nie tyle co allegro, ale też i inne sklepy internetowe. Niejednokrotnie wychodzi po prostu taniej.
dobra, taniej to taniej… czy działasz na rzecz zbankrutowanego Tuska? 🙄
bo mi się nie chce 'mięszać w politykę’ 😆1 września 2010 at 00:27@mak polny wrote:
[usunięto_link] wrote:
rozumiem Cię Maczku, to może uda mi się zakupić jakiż odlotowy naszyjnik dla mej lubej 😉 ?
złoty, albo choć srebrny, bądź z plastiku? 😀Na pewno 😆
czy ja o czymż nie wiem o czym Ty wiesz, Skarbie? 😉
PS. no to jaki naszyjnik mi zaproponujesz? -=
3 września 2010 at 17:18hehe:) dobre
11 września 2010 at 04:03dziewczyny, a czy na allegro da się sprzedać złote, srebrne lub jakież tam inne wystrzałowe pomysły?… dajmy na to męskie 😀 zsaje się, że mam 😉 chcecie wiedzieć jakie? dajcie cynk! 😆
mojej dziewczynie bardzo się spodobała ta niespodzianka
😛 2 października 2010 at 19:25ja pamietam jak kiedyż ktoż wystawił „czajniczek” chromowany na którym było odbicie nagiego faceta…z czajniczkiem:p niestety szybko usunęli z allegro:( 🙂
- AutorOdp.