- AutorOdp.
- 26 czerwca 2006 at 11:34
No własnie jak w temacie. Często zastanawiamy się co gotować więc czasem mozna podpatrzeć u innych 😉
U mnie dziż skromnie szybko i łatwo – ziemniaczki z koperkiem i kefirek.
26 czerwca 2006 at 11:39Ja mam dzisiaj pierż z kurczaka w panierce, do tego ziemniaki i surówka (własnej roboty oczywiżcie) 🙂 No i jeszcze zupa owocowa z makaronem.
7 lipca 2006 at 23:56hm ja dzisiaj zrobilam pomidorowke 😆 😆 😆
8 lipca 2006 at 05:51Ja terez przez weekend będę jeżć zupki chińskie, kiełbase z grila i pić piwo 😀
Ach to zdrowe żywienie 😀19 sierpnia 2006 at 16:30Dzis byly golabki w sosie pomidorowym 😛
9 września 2006 at 21:37ło matko, a ja miałam dzis cos dziwnego yyy. miałam należniki a ponieważ nie miałam białego sera (bo zawsze jadam na słodko) to napakowałam w nie sera feta i pomidorów i podgrzałam na patelni… w sumie było w miare ale za każdym razem jak brałam kęs do ust to myżlałam że to bedzie słodkie, a okazywało się slone. dziwna opcja. nie polecam. no, a do tego obowiązkowo kieliszeczek czerwonego winka mhmm 🙂
15 września 2006 at 14:11hej dzis na obiad mam leczo:D
16 września 2006 at 18:07Dzis na obiad mialem sos knora ze słoika i ryż…..
19 września 2006 at 12:37U mnie dzisiaj 😀 tradycyjnie kotlet mielony,ziemniaczki i kapusta zasmażana.
7 listopada 2006 at 15:13pesto genovese z makaronem aldente (jak zawsze) i oliwkami
a jutro sie zobaczy 😆7 listopada 2006 at 17:20A ja miałam dzisiaj pierwszy posmak żwiąt-pirożki z grzybkami 😀
7 listopada 2006 at 23:19A ja mialam nalesniki z serem zapiekane…
15 listopada 2006 at 07:36U mnie dziż będzie fasolka po bretońsku włażnie się gotuje.
16 grudnia 2006 at 18:41Menu… jedne z wielu: wołowina po meksykańsku (czerwona fasola, kukurydza, papryka, pomidory, intensywne przyprawy), ryż na sypko, surówka z kapusty pekińskiej
Ostatnio bawię się kulinarnie raczej traktując przepusy orientacyjnie, resztę pozostawiając własnej inwencji
16 grudnia 2006 at 18:42Menu… jedne z wielu: wołowina po meksykańsku (czerwona fasola, kukurydza, papryka, pomidory, intensywne przyprawy), ryż na sypko, surówka z kapusty pekińskiej
Ostatnio bawię się kulinarnie raczej traktując przepusy orientacyjnie, resztę pozostawiając własnej inwencji
- AutorOdp.