Co mam zrobić!?

• Autor
    Odp.
  • margolcia16
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 30
    • Bywalec

jestem z chopakiem juz od 11 miesiecy.To strasznie dziwna historia wiec bylam przyzwyczajona do tego,ze musialam ukrywac uczucie jakim go darze i na odwrut.Strasznie go kocham i do niedawna myslalam ze on mnie tez,ale teraz coraz zadziej sie widujemy on nie mam dla mnie czasu bo pracuje.Niewiem co mam myslec w takiej sytulacj 🙁 🙁 🙁 🙁 [/b]

Czersi
    Member
    • Tematów: 12
    • Odp.: 622
    • Zasłużony

Skoro chłopak pracuje to chyba normalne,ze ma mało czasu dla Ciebie.Moze po prostu jestes przyzwyczajona,ze ciagle jestescie ze soba,ze on ma zawsze czas i ochote na spotkania.A teraz pewnie facet jest zwyczajnie zmeczony po pracy,moze daja mu tam nieźle w kosc.Zastanów sie czy tak nie jest.No chyba,ze specjalnie unika spotkan,to juz inna sprawa…

evita
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 19
    • Bywalec

Zgodzę się z Czersi. Czasami praca naprawdę wykańcza, nie ma się na nic ochoty, jedynym marzeniem jest odpocząć…
    Najlepszym rozwiązaniem tutaj byłaby chyba rozmowa z chłopakiem. Powiedz mu, jak Ty się czujesz w tej sytuacji i niech on zrobi to samo… Nie warto płakać i czekać, co będzie dalej…szczera rozmowa to zwykle najlepsze wyjżcie z sytuacji 🙂

Rolas
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 5
    • Początkujący

Jestem podobnego zdania, wydaje mi sie ze szczera rozmowa (taka prosto z mostu ) bedzie najlepsza, bo szkoda zycia na smutki jezeli naprawde nie jestes pewna ze masz do nich podstawe

Mowisz ze jestes z nim 11 misiecy, a on prcuje… na poczatku bylo fajnie, wydaje mi sie ze tak jest zawsze, na poczatku jak sie z kims jest to ma sie wrazenie ze nie da sie przezyc nastepnych 5 min bez tej osoby blisko. potem ten czas sie zwieksza. ale to wcale nie znaczy ze on Cie nie kocha. praca zmeczenie robi swoje. poprostu porozmawiaj. nie wiem moze na spacer go waz czy cos . szczera rozmowa i bedzie po klopocie 🙂

aniap2020
    Member
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

[usunięto_link] wrote:

jestem z chopakiem juz od 11 miesiecy.To strasznie dziwna historia wiec bylam przyzwyczajona do tego,ze musialam ukrywac uczucie jakim go darze i na odwrut.Strasznie go kocham i do niedawna myslalam ze on mnie tez,ale teraz coraz zadziej sie widujemy on nie mam dla mnie czasu bo pracuje.Niewiem co mam myslec w takiej sytulacj 🙁 🙁 🙁 🙁 [/b]

Skads znam taka sytuacje, jestesmy z moim chlopakiem prawie 8 miesiecy, na poczatku widywalismy sie kilka razy w tygodniu teraz nawet raz w tygodniu, zaczał pracowac tak dorywczo ale pracuje, ja tez zreszta. Zaczelam sie tym martwic ze tak rzadko sie widujemy, powiedziałam ze go kocham a on mi nic nie powiedział. Kiedys mówił mi to na kazdym kroku a teraz nawet nie odpowiada na moje kocham. tez nie wiem co o tym mysleć. Ale moze po prostu jest tak ze im dłuzej jest sie razem to nie ma potrzeby tak czestego spotykania sie? Jak uważacie?

margolcia16
    Member
    • Bywalec

Ale to zazwyczaj on mowi mi,ze mnie kocha i o to sie nie martwie tylko ja poprostu strasznie tesknie i nieraz to siedzie z jego zdjeciem i rycze przez godzine,a moje mysli sa tylko czy on nie mam kogos na boku,albo cos w tym stylu 🙁 🙁 🙁 🙁

aniap2020
    Member
    • Odp.: 71
    • Stały bywalec

Co Ty dziewczyno wygadujesz, skoro Ci mówi ze Cie kocha to ciesz sie, ja niestety tych słów ostatnio nie słyszę:( Pracuje i ma prawo być zmeczony, ja tez po pracy tak mam i nie mam na nic ochoty, postaraj sie go zrozumieć a bedzie ok:) A takie patrzenie w jego zdjecie nic nie da, tylko sie dołujesz w ten sposób. Przeciez pracuje i jak moze miec kogos na boku. A najlepiej pogadaj z nim szczerze, powiedz mu o swoich myslach, pozdrawiam bedzie ok:)

margolcia16
    Member
    • Bywalec

Tak moze dobrze,ze mowi mi ze mnie kocha tylko co jak mowi to falszywie????

Twister
    Participant
    • Tematów: 3
    • Odp.: 206
    • Zapaleniec

Nie szukaj problemow tam gdzie ich nie ma. Sam pracuje od 6 do 14. Mam ciezka, fizyczna prace, przychodze, jem obiad i spie z 2 – 3 godziny, kiedy wstaje jestem zaspany i nie mam za bardzo ochoty nigdzie wychodzic. Chyba ze ktos ma na tyle motywacji i cierpliwosci zeby mnie wyciagnac … na dluzej.

Co do Twojego. Nie mysl o tym czego nie ma. Myslenie nic Ci nie da. Porozmawiaj z nim szczerze, na maksa, do bolu… . Powiedz co czujesz, czego chcesz i czego oczekujesz, zapytaj o to samo… i bedziesz miala wszystko czarne na bialym.

Pozdrawiam.

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

To się nazywa szukanie problemów na siłę. Miłożć miłożcią, ale czy Ty nie masz żadnych zajęć, znajomych?
    Zajmij się czymż.

margolcia16
    Member
    • Bywalec

ja tez mam prace na wakacje mam znajomych mam normalnie zajecvia domowe ❗ ❗

ForceRecon
    Member
    • Tematów: 6
    • Odp.: 506
    • Zasłużony

[usunięto_link] wrote:

ja tez mam prace na wakacje mam znajomych mam normalnie zajecvia domowe ❗ ❗

A co myżlisz, że jeżli obie osoby pracują, mają inne obowiązki, to jeszcze mają czas, żeby 24h siedzieć ze sobą. Człowiek bywa zajęty, zmęczony i wtedy trzeba wszystko zrozumieć, a po drugie tak wszystko poukładać, żeby na wszystko mieć czas i ochotę.

margolcia16
    Member
    • Bywalec

Ale ja naprawde wszystko rozumiem tylko my sie naprawde bardzo rzadko widujemy to jest na przyklad jeden raz na dwa tygodnie ❗ ❗

Katie
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 585
    • Zasłużony

sama się czymż zajmij to nie będziesz cierpiała z braku uwagi. Praca uszlachetnia i skoro Twój facet się jej nie brzydzi, to tylko się cieszyć 😉

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co mam zrobić!?"

Przewiń na górę