Co mial na mysli??????

• Autor
    Odp.
  • dorka
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 4
    • Początkujący

Od wzcoraj zastanawiam sie nad pewna sytuacja
    lezelismy sobie razem cos tam na zarty mwoilismy o sobie jacy to jestesmy i mowie do mojego chlopaka i”Ttak byż mnie nie wymienil prawda”:)??? oczekujac stwierdzenia oczywiscie nigdy itd a on mi na to
    „Nie wiem co bedzie kiedys”
    Dla mnei zabrzmialo to jak wyznanie ze jest otwarty na na propozycje a w zaleznosci jaka trafi sie „oferta” wtedy sie okaze czy mnie nie wymieni;(
    Co bys Cie pomyslaly na moim miejscu moze pochopnie podejmuje wnioski ale bardzo mnie to zabolalo bo czuje sie jakbym byla bo byla anie jakbym byla kims waznym:(

Monisiek
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 2
    • Początkujący

Ja bym pomyżlała że nie traktuje cie poważnie, ale to tylko moje zdanie 🙂

Erill
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Ja bym raczej powiedziala, ze facet Cie ceni i szanuje na tyle, ze nie obiecuje Ci czegos na 100% bo zdaje sobie sprawe z tego jak moze sie ukladac zycie.. Byc moze on kogo spotka, byc moze Ty, a byc moze bedziecie sie razem starzec.
    Traktowanie tego jak przykrosci i powodu do smutku jest troche malo dojrzale. Jasne, ze my kobiey lubimy byc zapewniane o dozgonnej milosci ale ja chyba juz wole jak ktos mowi, ze cos by bardzo chcial zeby sie stalo choc wie, ze zycie przynosi rozne niespodzianki niz grliwe zapewnienia ktore moga – nie musza – sie kiedys zlamac.

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

Słuchajcie Erill dziewczyny, bo ma racje. Włażnie kidy przeczytałam wasze posty pomyżlałam, że albo macie kolkanażcie lat(np. 16 – co by usprawiedliwiało sposób myżlenia) albo że ktos tu jest za mało dojrzały, bo te wnioski są wręcz żmieszne. Twój facet jest szczery a to powinna być ceniona cecha, i jak widać jest także kimż kto nie 'rzuca słów na wiatr’ więc tym bardziej jego wyznania powinny cieszyć. Pozdrawim 😉

farfalla
    Member
    • Tematów: 7
    • Odp.: 921
    • Zasłużony

Słuchajcie Erill dziewczyny, bo ma racje. Włażnie kidy przeczytałam wasze posty pomyżlałam, że albo macie kolkanażcie lat(np. 16 – co by usprawiedliwiało sposób myżlenia) albo że ktos tu jest za mało dojrzały, bo te wnioski są wręcz żmieszne. Twój facet jest szczery a to powinna być ceniona cecha, i jak widać jest także kimż kto nie 'rzuca słów na wiatr’ więc tym bardziej jego wyznania powinny cieszyć. Pozdrawim 😉

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

trudno jednoznacznie stwierdzić co miał na mysli…. ale wg. mnie to jeżli facet poważnie myżli o dziewczynie i chce z nią byc to to nie mówi takich rzeczy tylko planuje wspólną przyszłożć … oczywiżcie nie mam tu na myżli nastolatków

Erill
    Member
    • Odp.: 119
    • Zapaleniec

Ale planowanie nie powinno mimo wszystko odbywac sie bezmyslnie. Co innego mowic, chce bardzo, marze, staram sie a co innego bede na 100%, napewno. Wbrew pozorom oba komunikaty mowia o tym samym, ale tylko ten pierwszy jak dla mnie jest do przyjecia, bo nikt z was nie wie co sie stanie.. a mowienie, ze chce, staram sie, marze jest czyms w rodzaju zapewnienia.. chyba trzeba dojrzec do tego zeby zrozumic roznice i chciec ja rozumiec 🙂

mia1980
    Member
    • Tematów: 23
    • Odp.: 1120
    • Maniak

moze on tak powiedział żebyż znowu nie czuła się taka pewna może nie jest zbyt wylewny w okazywaniu uczuć…. wtedy ten text miałby sens

subtelna
    Member
    • Tematów: 4
    • Odp.: 62
    • Stały bywalec

…w sumie to moze i mala racje przeciez nie moze przewidziec przyslosci i tego co bedzie kiedys:) ja na Twoim miejscu bym sie specjalnie nie martwila, zrezta to Ty go znasz najlepiej i mozesz stwierdzic o co mu chodzilo…a my mozemy Ci w tym pomoc ale wiesz nasze rady czy przemyslenia niekoniecznie musza byc trafne:)

XxKasioolaxX
    Member
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Widać facet jest niezdecydowany albo zbyt pewny siebie. ;]

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co mial na mysli??????"

Przewiń na górę