• Autor
    Odp.
  • idealnapanidomu
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 15
    • Bywalec

[usunięto_link] dużo przepisów na zakąski

charlize
    Member
    • Tematów: 18
    • Odp.: 271
    • Zapaleniec

To zależy jakiego rodzaju jest impreza. Ogólnie to lubię przegryźć czasem chipsy i paluszki. Ale na dobrej imprezie powinny być tez jakież specjały typu sałatki, zrobiony chlebek czosnkowy itp. Ostatnio koleżanka podała na stół półmisek mega fantastycznych wędlin, jedna się nazywała serrano, ponoć robiona według jakichż specjalnych receptur. Nawet sobie zamówiłam tą szynkę do domu w sklepie lap-pol.pl
    Oprócz tego można zrobić też dania na ciepło, ale to już na większą imprezę.

Nefi
    Member
    • Tematów: 3
    • Odp.: 31
    • Bywalec

Może któraż z was doradzi mi, co podać znajomym na 18stce? Robię imprezę domową i zastanawiam się nad tym, co podać. Na pewno odpadają wymyżlne kolacje- wszyscy raczej będą zajmować się zabawą, niż siedzeniem przy stole itp 😉 więc myżlę nad „szwedzkim” stołem, jakimiż przystawkami, przekąskami itd. Osób będzie ok.30. Z reguły kupujemy ze znajomymi chipsy + paluszki i chciałabym tym razem zaskoczyć wszystkich czymż ciekawszym:) Gusta są zróżnicowane- będą koledzy, którzy n****ętniej zjedliby wieeeelką golonkę polaną piwem(której oczywiżcie nie dostaną:P), ale też koleżanki preferujące zdrowsze jedzenie. To dla mnie bardzo ważna okazja i jestem gotowa na eksperymenty 🙂

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co na imprezę?"

Przewiń na górę