- AutorOdp.
- 28 listopada 2019 at 11:25
Posterisan z tego co wiem to można kupić bez recepty, bardzo skuteczny jest na takie dolegliwości i jest lekiem a nie suplementem. Ma postać maści lub czopków.
28 listopada 2019 at 20:52Ooo dziękuję. Mam nadzieję, że to pomoże. Jutro podejdę do apteki i ten Posterisan kupię. Czy mąść i czopki mają takie samo działanie, ma znaczenie którą opcję kupię?
20 grudnia 2019 at 14:14też posterisan stosowałam, o maści się nie wypowiem ale czopki były bardzo skuteczne, szybko łagodziły ból i swędzenie.
16 stycznia 2020 at 08:16Magister w aptece poleciła mi Posterisan wziąć i maść i czopki. Jednocześnie stosowane dają lepszy efekt.
6 marca 2020 at 21:52hemoroidy bywają dokuczliwe szczególnie w podeszłym wieku. Wynika to z wielu zmian w organizmie a także zaniku aktywności fizycznej. Osoby starsze powinny prowadzić aktywny tryb życia. Niestety sam senior się nie upilnuje. Potrzeba odpowiedniej opieki – a taką oferuje dom seniora Pod Topolami w Piotrkowie Kujawskim – warto powierzyc w ręce zaangazowanego personelu schorowanego seniora
1 lipca 2020 at 22:19Super jest to mysło lecznicze Aleppo Szamir, działą antybakteryjnie, przeciwgrzybiczo na wszystkie trudno gojące się rany. Także łaśnie polecane na wa;lkę z hemoroidami, trądzikiem, odparzeniami, odlezynami. Naturalne mydło, serio mega skuteczne
1 lipca 2020 at 23:07Walka z hemoroidami nie jest łatwa, okropna sprawa. Mnie pomogło bardzo też to mydło lecznicze Aleppo Szamir, naprawdę bardzo dobre jest
12 sierpnia 2020 at 11:14u mnie sprawdziło się ćwiczenie z pessarem kostkowym oraz ćwiczenia jogi
27 października 2020 at 17:54Przy hemoroidach mojej mamie polecono Mydło lecznicze Aleppo Szamir, w jej przypadku podmywanie się tym leczniczym mydłem dało efekty. Działa antybakteryjnie, przeciwgrzybicznie, pomaga na trudno gojące się rany
- AutorOdp.