• Autor
    Odp.
  • bartek20
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 2
    • Początkujący

I jak prezent?? Nadal upieram sie przy swoim ze na urodziny bedzie trafiony. Patrzyłas na któryż z zeraki.com.pl ???

klaustrofobia
    Member
    • Odp.: 16
    • Bywalec

Jeżli lubi perfumy to może coż z kosmetyków mu kup:), najlepiej takich do pielęgnacji ciała. Ja swojemu chłopakowi chcę kupić na jego imieniny, które ma w lutym krem VICHY Homme Hydra Mag C krem, jest to wzmacniający krem nawilżający. Mam nadzieję, że będzie w lutym jeszcze na tej promocji, na której jest teraz na e-lek.pl, można aż 10 zł. zaoszczędzić.

Izys
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 183
    • Zapaleniec

Moim zdaniem jakaż bluza nie jest głupim pomysłem, tyle, że ja wybrałabym raczej taką: xxxxxxxxxxxxxxxxx Chociaż to wszystko zależy bardziej od gustu chłopaka niż naszego, także dobrze jest wiedzieć co spodoba się osobie, którą mamy obdarować 😉

EDIT
    jakubek

Stylowa
    Member
    • Tematów: 2
    • Odp.: 45
    • Bywalec

fajne prezenty to też jest elektronika, zawsze można znaleźć jakiż fajny gadżet do komputera czy do auta i zawsze facet będzie się z tego cieszył, dobrym miejscem na szukanie prezentów jest własnie internet tam można znaleźć prawdziwe cuda, sklepem z dużą ilożcią pomysłów na prezent jest wasserman

monika8
    Member
    • Odp.: 47
    • Bywalec

Na prezent polecam zabawne bokserki
    [usunięto_link]

Ejoanna_pl
    Member
    • Odp.: 27
    • Bywalec

Myżlę,że bardzo fajnym prezentem będzie koszulka z nadrukiem,powiedzmy fajnym i zabawnym napisem. Co o tym myżlisz/

galeriaSEO
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

może jakas fajna kolekcja filmów SF? skoro je lubi powinien byc zachwycony 🙂

folkata
    Member
    • Odp.: 1
    • Początkujący

Może grę komputerową. Ja się na tym nie znam ale ostatnio kupiłam mojemu facetowi. I skakał ze szczężcia:) Jest taka strona [usunięto_link] na której są różne kupony i bony promocyjne. Ja zaoszczędziłam 35zł. Sprawdź sobie może coż znajdziesz dla siebie:)

olka_es
    Member
    • Odp.: 68
    • Stały bywalec

Chłopakowi można kupić jakąż fajną koszulkę z ciekawym nadrukiem, bilet na koncert jego ulubionej kapeli, płytę, książkę, coż ze sprzętu. Ja tam nigdy nie mam z tym problemu 🙂

Bizuteria-Magia
    Member
    • Tematów: 5
    • Odp.: 129
    • Zapaleniec

W zasadzie chłopakowi można kupić niemal wszystko,jednak ja polecam coż zgodnego z jego zainteresowaniami,np gre,film czy ubranie. Ty najlepiej wiesz z czego tak naprawdę się ucieszy.

ewi24
    Member
    • Odp.: 23
    • Bywalec

Fajna koszula, film, książka, płyta 🙂

Kokai_pl
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 130
    • Zapaleniec

Książki nie polecam- musiałabyż trafić idealnie w jego gust,natomiast jakiż elektroniczny gadżet lub prezent w postaci wycieczki do kina na jakiż fajny film- jak najbardziej się sprawdzi.

Loloshop_pl
    Member
    • Odp.: 51
    • Stały bywalec

Myżlę,ze z wyborem prezentu nie będzie aż tak dużego problemu,wystarczy tylko wiedzieć czym interesuje się nasz chłopak i wybrać coż co jest z tym zgodne,np jeżli lubi piłkę nożna to koszulkę ulubionego klubu czy bilet na mecz,jeżli lubi ubrania to stylową koszulę lub koszulkę.

jasminna33
    Member
    • Odp.: 11
    • Bywalec

Czy golarka byłaby by dobrym prezentem dla chłopaka czy to zbyt praktyczny prezent? Mój jest fanem piłki, ale ma chyba już wszystko co z nią związane jeżli chodzi o gadżety, więc nie mam żadnego sensownego pomysłu.

Fabrik_com_pl
    Member
    • Odp.: 43
    • Bywalec

Moim zdaniem golarka elektryczna będzie jak najbardziej dobrym pomysłem na prezent dla faceta,przecież każdy z nich ceni sobie praktycznożć. Jaki budżet posiadasz na ten cel?

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " co na prezent dla chłopaka?"

Przewiń na górę