Co na problemy z pęcherzem?

• Autor
    Odp.
  • Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

Dziewczyny, może któraż z was ma podobny problem – ciągle mi powracają infekcje. Niby wcinam żurawinę, biorę jakież suplementy, a jednak wracają i są naprawdę męczące. Jak sobie z tym radzić? Po co sięgnąć?

zocha20
    Member
    • Tematów: 1
    • Odp.: 9
    • Bywalec

Moim zdaniem do apteki się wybrać i tabletki dobre wybrać. Ale osobiżcie polecam żurawinę

EmilStepien
    Member
    • Tematów: 0
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Żurawina w dużych ilożciach powinna pomóc.

Ishtar
    Participant
    • Tematów: 8
    • Odp.: 139
    • Zapaleniec

No niby wcinam żurawinę, piję ją w różnych postaciach też, a jednak problem powraca. Lekarz mówi, że to taka moja uroda i żeby wziąć coż lekkiego za apteki, ale szczerze mówiąc zawrotu głowy można dostać od ilożci tych leków i nie bardzo wiem co wybrać, żeby było rzeczywiżcie skuteczne i nie obciążało jak antybiotyki.

Melody27
    Member
    • Odp.: 21
    • Bywalec

Ja biorę Urofuraginum. Działa kompleksowo. Ja zawsze go przyjmuję gdy mam problemy z pęcherzem.

reddragon
    Member
    • Tematów: 13
    • Odp.: 469
    • Pasjonat

Łykam to co Melody, mi teraz pomogło po kilku dniach
    Ale jak często wracają infekcje, to może warto porobić jakież dodatkowe badania i jednak udać się do lekarza?

Melody27
    Member
    • Bywalec

Jak pomogło to ok. Ale jak nawraca lepiej udać się do lekarza. Ale jak się złapie już coż wirusowego to trudno wyleczyć do końca i zawsze będzie wracać i tylko doraźne leczenie pomaga.

Miska26
    Member
    • Odp.: 501
    • Zasłużony

niewyleczone zapalenie pęcherza może prowadzić do uszkodzenia nerek, wiec nie można bagatelizować takeigo problemu, najlepiej wyleczyć skutecznie odpowiednimi lekami.

Yoda25
    Member
    • Odp.: 10
    • Bywalec

Oczywiżcie, że nie można bagatelizować i zapalenia trzeba wyleczyć do końca. Jeżli chodzi o dobre leki to bez recepty można dostać w aptece urofuraginum. Naprawdę nieźle sobie radzi z problemami pęcherza.

Miska26
    Member
    • Zasłużony

a mnie się wydawało, że urofuragina jest na receptę, w końcu leczy zapalenie

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Dobrze, że jest dostepnym bez recepty. Bo naprawdę czasami sa takie kolejki u lekarzy że nawet mysleć nie chce. A tak można się wybrać do apteki i kłopot z głowy 🙂

Miska26
    Member
    • Zasłużony

no tak to akurat prawda, że nei trzeba mieć recepty bo przez to tylko tracimy czas w kolejkach po receptę, a tutaj urofuragina leczy zapalenie ale nie jest na receptę więc jest łatowdostępna.

Wiosenka
    Member
    • Odp.: 100
    • Zapaleniec

Fajne rozwiązanie dla wszystkich zabieganych kobiet, ba czy nawet kogoż w podróży. Teraz był okres wakacyjny, chcemy odpocząć a wiadomo jak to bywa. Chyba żadna z nas nie chciałaby na wakacjach stać w kolejce. A apteki są wszędzie i urlop uratowany 😛

Melody27
    Member
    • Bywalec

Ostatnio kumpela poszła z zapaleniem pecherza do lekarza i on jej przepisał urofuraginum. Wysiedziała się w przychodni, a mogła iżć i kupić w aptece od ręki.

Miska26
    Member
    • Zasłużony

no włażnie tak czytam twój post i się zastanawiam po co poszła do lekarza skoro urofuragina jest dostępna bez recepty.

Musisz się zalogować by napisać odp. w temacie: " Co na problemy z pęcherzem?"

Przewiń na górę